Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

vladka, no ja nechcem urcite ,aby to bolo poriadne vidno,ale aby to bolo prirodzene v tomto dilemu nemam,len sa bojim ,aby tych 400ml nebolo viac ako prirodzene..aj ked mozno este budem nadavat, ze ake su male potom..kedze vy ste tu vsetky take chudulky :) a ja som taka ani ani..ja som taka vynimka, ze vsade vela a na prsach nic..:)))

manula

barbora10,
:)))) no je mi jasne, moze byt z toho este ovela vacsia dilema,ale fakt som zvedava na nazor dr.Fabryho, moj plan bol ist k nemu,lebo som v cervena nedufala ani :)) a tiez si myslim, ze mi doporuci anatomy :D ale velkost snaaad nie, ze iba tak malo ml :D:D:D
a je mi jasne, ze bolest nie je ovplyvnena velkostou :) ja znasam bolest celkom dobre, len cim viac citam, tym vacsie obavy :))) ale to je asi pochopitelne..

anila, aj ja mam navrhnute 400ml a dufam, ze velke nebudu :P

si4si

timuska

oni vecer budu urcite v kontakte takze zajtra urcite ho budes vediet ja sa neviem dockat som strasne zvedava hned potom volam aj ja:))))

anila

arri, barbora10, manula ďakujem ani neviete ako ste ma potešili :)))

arri
400? vaaa take velke? aj ja chcem!!!! mame celkom podobne rozmery tak dúfam, že 400 odporučí aj mne...nech som riadna cecnačka :D

dakujem ešte raz ...

timuska

No hovoril že je zaneprázdnený ale som nedočkavá že kedy?????? už keď budem mať aspoň termín môžem dni v kalendári škrtať :)

barbora10

manula

a ak ti povie iny doktor 280 a anatomy:)myslim,ze tak to bude este tazsie a este len potom budes mat o com premyslat.a bolest nie je ovplyvnena velkostou,tak toho sa bat nemusis.vies,co doktor to iny nazor,ale je to len na tebe,vyskusat mozes aj 5 konzultacii a potom sa rozhodnut.

manula

inak ahojte,

ja mam este stale dilemu ci tych 400ml nebude vela..aj ako vas citam, bolesti a tak..viem, ze to chcem,ale su tam aj obavy a pochybnosti ci teda ano alebo nie..samozrejme ano prevazuje a chcem mat vacsie a krajsie prsia..ale bojim, ze to bude prehnane a neprirodzene alebo dokazene..riziko je vzdy rozumiem..no musim sa s tym nejak stotoznit este..mam cas este par mesiacov do opky...ale planujem este asi jednu konzultaciu u Fabryho velmi ma zaujima co mi povie on...tak a dala som von moje pocity..:))