Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika24

Vladka ja mam napisane v prepustacej sprave -vkladane pod sval okruhl.impl.
Ale ja si tiez nahmatam v spodnej casti v lavom prsniku implantat,taky blby pocit to je. A kedze ten pravy je vysoko tak ho nenahmatam,pretoze tam nemam vyplneny prsnik.

manula

anila
:))) neviem sice ake su prsia ako take,ale nemam , som plochana :)) odjakziva a teraz este aj po dvoch rokoch kojenia..velkost ostala,ale su take makke..vtedy boli aspon mini ,ale pevne, akoze v push up sa to dalo ,ale ja a tricko bez podprdy to nehrozilo, nepotrebujem mat ceciska,ale nech tam konecne nieco je a nmusim push up :))
konzultaciu som si tu vymenila s jednou kockou, inak som mala tusim na koniec aprila..asi mesiac od telefonatu a objednania..operaciu mam v septembri ,ale v Pezinku tak som chcela..ale tam by sa dala aj skor, operacie v BB terminy uz az na januar,ale casto sa stava, ze ti zavolaju, ze mozes ist,leob niekto odriekne :) a co sa tyka pred a po..rady, naj bude ak si preluskas toto forum :)

zonda

anila,

rady :-) iba zhruba co ma napadne. Pred opkou som pouzivala krem ElastiQ asi mesiac, aby sa mi neurobili strie, lebo som mala pevnu kozu na prsiach. A vlastne aj 2 mes. po opke, lebo mi koza isla prasknut. Ci pomohol krem, alebo je to nahoda neviem, ale strie sa mi chvalabohu neurobili.
Ja som nemala ani nejake bolesti, mozno to bolo aj pristupom, ja som bola pred opkou velmi pokojna, nebala som sa, skor som bola zvedava, ake to bude - anesteza, pooperacny stav a tak.
Co sa tyka Dr. Cervena, vyslovene som chcela iba jeho, lebo som videla mnozstvo jeho prace a vsetky tie prsia boli DOKONALE. A tiez to, ze jediny tu v SR, alebo jeden z mala vklada cez pazuchu. To bola moja podmienka. Moja skusenost s nim je teda nadmieru pozitivna.
Neviem ci mas pristup do galerky, tam si vies jeho pracu pozriet. Uz si mala konzultaciu? Ake mas navrhnute? Ak Ta nieco zaujima, pytaj sa kludne :-)

Luxury

Katka a uplne suhlasim, ze velkost implosa nie je iba o vyske, vahe a pod a cez:) ved mne meral cely hrudnik, polovice hrudnika a ine vselijake veci a aj od toho aku ma kto postavu celkovo - boky atd....aby to ladilo :)
Inak moja vyska a vaha ho az tak zas nezaujmali, to sa spytal len tak naokraj....

Luxury

Katka, no ahojky :) sak ty nam tu chybas:)boze, snad aj ja budem po 30ciatke na tom tak, ze budem uz len cestovat:) sa teraz snazim:)
Katus, a ako teraz po 5 tyzdnoch? napis ako to vnimas?ake su prska?
No ja v robote, ruky presilene, ale snazim sa oddychovat, som v praci len 6 hodin tento tyzden, chodim na automate - to je super, to sa uplne v pohode da. V praci, no aj polihujem obcas, trocha sa mi aj hlava zatoci....a este sa snazim miernejsie, ale dnes uz rano aj mama povedala, ze dobre vyzeram, no a ake mam bombose v tricku :)))) no WOW :)

Katka, ja mam tiez ten opuch medzi prsiami, ako si ty pisala, ale dnes som videla ze uz pomaly odpucha, uz sa mi zacina rysovat ten ,,Trskov tvar anatomu" :) sak vies :)

Btw. mama mi v umyvadle zahradnou hadicou umyva vlasy :D

anila

zonda no ja sa tiež teším...aj keď čítala som na neho aj negatíva ale to mohla napísať aj konkurencia :) máš dake rady pre mna? čo po operacii a čo pred?

zonda

silviklh,

tak ake si objednala? citam ze mas dilemu, moj nazor je tiez radsej 350, uvidis ze prve 2 tyzdne budes mat aj tak pocit ze ti praskne koza. Ist do najvacsich Ti radia baby, ktore rodili, ale tym vkladali implantaty do relativne volnej koze. Mne dal do malych pevnych prs 300 ml a skoro ma roztrhlo, kym mi koza povolila. Mysli aj na to.. plus nehovorim o striach atd, ktore uz nikdy nezmazes, ak sa ti spravia..

lastella,
tiez ako nelinka nechapem, aku foto mas v galerke. Ides teda na vymenu po 10 r. (i ked si nenapisala konkretne preco, iba ze musis, a pritom kazdu to tu iste zaujima aj detailnejsie). Ta foto bola robena este pred prvou operaciou?

suzie3
ja som presne 2 mes po opke plavala, uplne bez problemov. Avsak samozrejme len tak rekreacne, ak to nahodou robis nejak profesionalnejsie, iste to nebude zo zaciatku ono :-)

anila,
aj ja som bola u Dr Cervena, maximalne spokojna, vdaka jeho pristupu bola pre mna operacia prijemnym zazitkom. Dokonca na tie 2 dni v BB rada spominam :)

anila

manula ale ty máš prsia ako take nie? ja minimalne kopčeky :D takže chcem mat čo naj naj...a nemusia ani prirodzene vyzerať proste nech su to riadne prsia! a ako dlho si čakala na termin konzultácie? ja chcem operaciu nejak december januar aby som sa nemusela potit v lete v tom sťahováku...