Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

poharvody,zonda ma 300,ale stredny profil,ty ides mat tusim vysoky.ja so mtiez chcela stredny,ale uz nestiham dalsiu konzultaciu,tak idem mat VP.

poharvody

zonda
pozeram, sa mi zda ze pred op si mala podobne ako ja teraz...a ja idem tiez 300 takze ak budem mat take ako ty, tak je to asi 10krat lepsie ako o akych snivam:D

poharvody

silviklh
kedy to ides na tu operaciu? inak ja si davam 300ml, myslim ze to bude v pohode...o desat rokov ked sa rozhodnem mat vacsie tak si dam:) oproti tomu co mame teraz aj tych tristo ml je sen:D

silviklh

Barborka,mne rozum hovori,a v podstate vsetko,tych 350,len hovorim,som ovplyvnena z tadialto,lebo tu sa vkuse dakomu mali atd,ved ja so muz od zaciatku,co so mvidela tvoje,som cchela max. tych 350.zajtra objednavam.
oni to posielaju,az ked im pridu peniazky na ucet ci neviete?

Luxury

silviklh, podla mna ak by si si dala mentory, zaplatis aj tych 3 tis :) ale on dava vacsinou tie eurosilikony a tie su najlacnejsie, tak to vyjde tak malo

Luxury

Bo ja som taky dostala, len velkost 36 tusim? no to neni na moje prsia teraz :)
Neviem co mam v prepustacej, bo som neni doma, ale na passe mam ze pod sval - submascular, tusim....

silviklh

korki,tak to ty pojdes prec rano,ked ja tam pridem :-))

chcem sa Ta spytat,ako si vybavila to predoperacne?skor teda myslim,ci si brala aj ten papier,co je vytlaceny na pocitaci od sestricky,co je tam ze lekarska sprava a co vsetko treba zistit (TK,zrazanlivost,atd)ukazovala si to dakomu,ci nie?pýtali sa ta,na aku op ides?ja nemam najmensiu chut a moja obvodna je taka pozda klebetna!!!
áno,ved mne aj mama nechce dovolit tie 375. :-) berte to tak,ze mam predoperacny stres,z ktoreho mi sibe,jo? :D :D