Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

poharvody

silviklh
v ke, v univerzitnej nemocnici. k benesovi. uvidime uvidime uvidime:D co som to este chcela...jáj, kolko mas tych pooperacnych podprsiek? niekto tu velmi mudro poznamenal ze bude predsa leto a budeme sa v tom potit a chodit do skoly? vy ste si ich objednavali same? ja som si nijaku neobjednavala, mne doktor..asi:D

silviklh

poharvody,ja so msa o tom bavila s dr,ale povedal ze stredny jedine malo ml..a to nechcem.ta kvysoky.ono ja so mho chcela este presvedcit dako,ale kaslem na to.

silviklh

aha,tak sorry :-)
take ako zonda uz nebude mat nikto ,kazdy je original,na kazdej vsetko vyzera uplne inak.moc si to neidealizuj,nepredstavuj,lebo aby si nebola sklamana,ze nie su take a take!

poharvody

silviklh
ked chces stredny, tak tam nemozes zavolat alebo len tak prist a povedat? ved si za to platis a nie male peniaze, myslim ze za tolko penazi by si mala dostat co chces a nie to na co povies ze ved v pohode nejako bude...drz sa potom, ja idem 21 tak sa potom ozvem ze co ako dopadlo:)

poharvody

silviklh
ja budem mat stredny profil, vcera som pisala kamoske co robi na plastike tak mi povedala...a vraj mentory...dufam ze budem mat take ako zonda:)