Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veronika 4

ahojte mam otazku na Vladku ja mam totiz to iny problem lebo ja potrebujem prsia zmensit alebo aspon vymodelovat.Mam prsia 85 D ale po kojeni su asi "na bruchu"preto by som sa ta chcela opytat ak mas cas ze asi aku velkost si mala ty ked si sla na modelaciu a preco si si dala este implantat po modelacii koli tomu ze si chcela vacsie alebo ze po modelacii to nebolo ono.A naozaj este ku tym jazvyckam co mna dost odraca naozaj niesu az tak vidiet ? kolko si po modelacii dakujem moc moc nechcem sa vam tu pliect do temy len toto by som rada vedela

poharvody

silviklh
lenze vsetko co mam teraz na gombiky mi potom podla mna bude male...a v mikine spat nechcem to mi bude horuco. chcela som si pozicat frajerovu koselu a on ze to mi neda to ma k obleku:D takze vo stvrtok este idem zhanat, ked nenajdem, tak snad ta pooperacna podprsenka zakryje vsetko co ma:D a dufam ze do leta uz nebude zima, kabat mi bude po op maly,neda sa svietit:D

silviklh

poharvody,vidis,ved to aj ja musim zhanat!do kelu!alebo si dam len leginy aaaa...daco na gombiky,podobne pyzamu :D

Nelina27

suzie3, to sa nezda ze mas len dvojky s 375 ml implosmi, ale teda ked kupujes B kosik tak asi ano... sranda ze fakt na kazdom to ukaze inak, lebo mne daval 370 ml a mam tie plne trojky a kosik mam D alebo DD... takze podla velkosti implosov sa neda az tak vediet vysledok, pre dievcata co tu stale riesia miery:-)))
anila, martinaLO
ked to tu pocitate dozadu, budete viac v obraze, ja som bola operovana v PK u dr. Cervena, mam anatomy, rez odspodu, ano trochu netradicne od tohto lekara ( rez aj typ implosa) ale moja maximalna spokojnost a tiez super cena, platila som 2400 aj nejake drobne, inak aj ja som uz po tyzdni musela frcat do prace
vladka, krane mas tie prska aj dekolt, na tebe vyzeraju ze su ovela vacsie ako 390 ml, ci to len tie fotky tak skresluju? a jazvy po modelacii ti ani nevidno

poharvody

silviklh
ok, tak aj mne staci jedna...mne je sice v skole horuco, my mame cvika v nemocnici, kedze chodim na lf. tam je vzdy tak horuco! dufam ze tam neodpadnem tyzden po op, pri tych pacientoch:D boze, neviem zohnat normalne damske pyzamo na gombiky...ja budem v tej nemocnici asi hola:D

silviklh

baby,co ste boli v novamede,prosim,ak oto prebiehalo,prisli ste do BB,hned ste isli do bufetu platit a potom zaklopat do ambulancie? :-))

silviklh

baby,co ste boli v novamede,prosim,ak oto prebiehalo,prisli ste do BB,hned ste isli do bufetu platit a potom zaklopat do ambulancie? :-))

silviklh

poharvody,ja este nemam nic,to mi pride vsetko tam a este to an inemam objednane,az zajtra idem.no ja idem asi len jednu..ved to kym bude total teplo,prejdu od mojej opky aj 2mesiace a mne je aj tak stale zima,ja aj ked je napr.25 stupnov,musi mmat dlhy rukav,takzeeee mne v to mteplo asi nebude :D