Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veronika 4

OK len sa tu nechcem miesat ja som na teme zmensenie prsnikov ale tam sa to niako nehybe tak preto som ti napisala sem idem na konzultaciu tak uvidim co mi povedia ci zmensit ci vymodelovat staci.Ale ak budem mat otazky tak sa urcite priprav budem sa pytat zatial pa

silviklh

zonda,bradavky aj dvorce mam pekne :)
z TT?a operovane ste boli kde?ani neviem :-) lolo jem odelka,ci sa mylim?ona robi aky modeling?mozem ju niekde vidiet,na nejakych foto?

zonda

Silviklh,

neboj, budes to mat pekne. Hlavne je ze sa Ti tvoje prsia pacia uz teraz. Kazdy tu ma iny pohlad na pekny zaklad. Moj nazor je, aj ked uplne plocha, nevadi, od toho prave su tie silikony, ale hlavne je mat pekne bradavky a dvorce. Potom su tie prsia po zvacseni dokonale. Juj tusim Ti aj zavidim, ze to ides este len prezivat, ja mam na to naozaj fajn spomienky :-))
s lolo sme z TT, aj ked ja som viac v BA teraz

silviklh

Zonda,áno ja budem mat rez pazuchou,ako inak :-) ja sa bojim,ze nebudu pekne :( i ked podla mna mam pekne prsia/fotka je NAOZAJ STRASNA!)povedal mi to aj priatel,aj mama (ale nie kvoli tomu,ze su to moji blizky )takze to nie je len moj nazor.len ma stve ze je tam zla fotka,ze ma nemozete tiez potesit takymi slovami ako-mas pekny zaklad,bude to super :D ja sa na tie fotky an inemozem kuknut :-)

Zonda a ty s lolo ste odkial?

zonda

Poharvody,
mas naozaj podobny zaklad mojmu,verim ze aj s vysledkom budes spokojna, ak Tvoj chirurg odvedie peknu pracu, lebo predpoklady na to naozaj mas.

silviklh,
inak staci ti jedna ta podprda podla mna, lebo Dr. Cerven kaze do stichov ani len nerozopnut. Takze ja som ani nenakukla, tym padom som bola stale v tej jednej. A po stichoch (11 dni) si mozes dat na 1-2hodiny dolu, to stihnes oprat, susi sa rychlo. Rez budes mat pazuchou? Lebo v tom pripade Ti aj tak nepomoze, ak by si podprsenku prala :-) Budes mat jazvy prelepene a ta vaticka po par dnoch zacne posmrdkavat, aj ten pas, podprsenka z toho celeho najmenej :-)

Ozaj nebojte sa, ze vam budu veci male :-)) Stavim sa ze Vam bude dobre vsetko okrem starych podprseniek. Ci tricka, saty, mikiny, svetre, kabaty. Ja som si to tiez myslela a velice som nakupila siroke veci do nemocnice, ale nebolo treba :-) Skor Silvi ak Ti mozem poradit, ak budes mat ten rez pazuchou, zober si nieco siroke, co Ta nebude rezat pod pazuchou. Ja som mala jedno oveckove pyzamo take siroke a v tom som aj cestovala domov z nemocnice, lebo uzke veci mi vadili nie cez prsia, ale pod pazuchou :-)

janika24

Baby je tu uz niekto aspon tri mesiace po op?
Ja som osem tyzdnov a chcela by som vediet,ze kedy uz mozem zacat chodit do posilky,doma uz pomaly bicyklujem na stacionar.bicykli.Ale neviem ci by som mohla uz nieco viac.