Poharvody,
mas naozaj podobny zaklad mojmu,verim ze aj s vysledkom budes spokojna, ak Tvoj chirurg odvedie peknu pracu, lebo predpoklady na to naozaj mas.
silviklh,
inak staci ti jedna ta podprda podla mna, lebo Dr. Cerven kaze do stichov ani len nerozopnut. Takze ja som ani nenakukla, tym padom som bola stale v tej jednej. A po stichoch (11 dni) si mozes dat na 1-2hodiny dolu, to stihnes oprat, susi sa rychlo. Rez budes mat pazuchou? Lebo v tom pripade Ti aj tak nepomoze, ak by si podprsenku prala :-) Budes mat jazvy prelepene a ta vaticka po par dnoch zacne posmrdkavat, aj ten pas, podprsenka z toho celeho najmenej :-)
Ozaj nebojte sa, ze vam budu veci male :-)) Stavim sa ze Vam bude dobre vsetko okrem starych podprseniek. Ci tricka, saty, mikiny, svetre, kabaty. Ja som si to tiez myslela a velice som nakupila siroke veci do nemocnice, ale nebolo treba :-) Skor Silvi ak Ti mozem poradit, ak budes mat ten rez pazuchou, zober si nieco siroke, co Ta nebude rezat pod pazuchou. Ja som mala jedno oveckove pyzamo take siroke a v tom som aj cestovala domov z nemocnice, lebo uzke veci mi vadili nie cez prsia, ale pod pazuchou :-)