Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

poharvody,nemusis ma utesovat,ale dakujem,si mila,naozaj hovorim,ze ti fotky su DES totalny :-)

verim,ze obidve budeme mat pekne velke prsia s malymi bradavkami,aj ty mas pekne,a aj tebe tak vidno rebra ako mne :D ty hore tiez nepriberas?kolko mas rokov?

vladka19,ja mam teraz momentalne 51kg.moja postava sa mi paci,mam pekne boky a pas,som spokojna,az na ten vrch.navrchu so mmoc chuda a myslim,ze prsia to ozivia,a hned to bude inak vyzerat.ale ako tak vseobecne som chuda,ale je ma za co chytit (zadok) :-))
ty mas tie prsia naozaj krasne....

silviklh

lenkea,no vidis!ved aj mne ,AK sa bude malit,dam puh up,co som ale nikdy nemala! inak mail mi vobec neprisiel .(

poharvody

silviklh
mas naozaj pekny zaklad, som zvedava ake to budes mat, urcite krasne. na tvojom mieste by som sa tolko nebala, bude to dobre:))) bradavky mas super...takze budes mat krasne velke prsia s peknymi malymi bradavkami:)

zonda

lenkea
aj Ty si z TT? :-)

silviklh,
lolo v PK, ja som tam tiez mala byt operovana, ale uvolnil sa termin v BB, tak mi nevadilo ist tam.

lenkea

ten cerven tusim vsetkym babam z TT dava 300, aj ja mam :-)
inak dneska som si konecne dala svoju prvu push-up a teda v nej mam kozy riadne! :-)