Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

poharvody

inngridka
hej hej, ostavam verna nasej nemocnici a nechavam to na nasich lekarov:)v kolkom si rocniku? ja v stvrtom, to uz mam aj nejakych znamych a tak, tak snad to bude dobre...

janika24

Vladka19

ja tam nevidim jazvy,mozno to na tych fotkach nevidno a tvar mas pekny, ved vies ze ja mam ten problem s tym vyssie usadenym implosom,cize ja si este na pekny tvar prs pockam :))
Ja som 8 tt o op ale ani nahodou ich este tak nespojim ako ty.Nechapem:)
Ja sa bojim iba leta,lebo velmi mi to je vidiet v tricku na dekolte ten rozdiel.Cize cele leto musim maskovat aj v plavkach aj v tricku nedostatky:(

Zuz_

www.interklinik.sk

dievcence,( kedze nemam foto v galerke)nasla som take prsia ako mam, takze ja mam take ako su tie prve, pred operaciou..:/ normalne sa hanbim, ale priznavam..tak som zvedava co z toho doktor spravi..

janika24

Vladka19

no super prsia mas,ja nechapem ja mam taku istu velkost proste vsetko ako ty a mne sa moje zdaju mensie. Dnes som poslala nove fotky do galerky mozno tam zajtra budu.
fakt ti zavidim ale v dobrom:)