Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

inngridka
Dlho si tu nebola, utkvela si mi v pamati po jednej rozsiahlejsej komunikacii okolo volby lekarov :-) Som rada, ze sem chodievas aj ty, napriek tomu, kam sa to tu niekedy snazi "tlacit"...Teraz asi mnohe nerozumeju, o com tocim, ale aj tak...Som rada, ze ta tu vidim a dufam, ze sa ti dari. :-)

Nelina27

timuska, tak potom verim ze budes spokojna a jazvy sa ti dobre zahoja a nebudu ani vidiet nakoniec:-)
mame nove baby v galerke a este tusim janika ma par novych fotiek...
silviklh, zaklad mas dobry, prska budu isto pekne a sumerne ale sa mi zda ze mas bradavky dalej od seba, tak asi aj prska budu tak podobne, aj ked isto ti dr. bude davat implose co najblizsie k sebe ako to pojde... a uz sa ti to blizi:-)

timuska

Nelina 27
hej bola som a pvedali mi to isté tiež tak isto upravovať. Ono to asi závisí od prsa v akom stave je. čo to som poprečítavala a z veľkého percenta je tá modeláž aj s tým rezom od bradavky dolu.

timuska

Nelina 27
hej bola som a pvedali mi to isté tiež tak isto upravovať. Ono to asi závisí od prsa v akom stave je. čo to som poprečítavala a z veľkého percenta je tá modeláž aj s tým rezom od bradavky dolu.

Nelina27

timuska nechcem pochybovat o tom co ti lekar hovoril, alebo ako ti to bude operovat, ale nazberkana jazva? to snad nie:-( mojej kamoske robil iny dr. vkladanie aj modelaz cez bradavku, ale jazvy len okolo dvorca, dokonca jej tie dvorce aj zmensoval a prsia ma prekrasne, ukazkove, pevne, bez jaziev, tie okolo bradavky jej takmer nevidiet, to sa uz musis pozriet uplne zblizka a zamerat sa na to ze ich mas tam hladat... bola si aj na inej konzultacii?

timuska

Vladka 19
počúvaj keď mi bude robiť aj tú modeláž aj inplantáty myslíš že ich nebudem mať pekné gulaté? Alebo len zo spodu nebudú také pekné? Normálne si ma naplašila, lebo on mi vysvetloval že po modeláži mi jazvu urobí okolo bradavky a od stredu prsa dolu a ešte. A ešte budem mať jazvu aj pod prsom? ako je tvar kotvy? on my vysvetloval, že budem mať tú jazvu od bradavky dolu takú ako nazberkanú a čassom bude trošku povolovať. A keď je jazva zahojená nie je ju tak vidieť okolo bradaviek a dolu?

suzie3

silvikh
cez prsia mam teraz 90cm, pod prsiami 73.
a co sa tyka fotiek, fotenie zblizka a osvietenie bleskom realitu dost skresluje. pozri si z profilu tie fotky, nic moc.
naposledy som si kupila podrsenku 75B !
ale zas stale lepsie ako poslednych 25 rokov, takze uz sa nestazujem :)