Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inngridka

adnav
nechodim sem, len dnes z dlhej chvile :)

leus
fotky asi nedam, na co aj.. :)))

poharvody
ja uz to mam chvalabohu za sebou, uz pol roka... drzim palce a nech ti robia radost :)

manula

vladka,
dakujem teda, myslis ze mam dobry zaklad? uz mi to tu niektore napisali, ja vobec neviem posudit ,nevyznam sa v tom,ale ak bude ako ty pises, budem happy :) no nemam sa ako spytat, to by som musela zas na konzultaciu do BB :/

korki

maria, dik za infosky. este ta veru budem potrebovat... stale ma napadaju nejake otazky, tak si ich pisem na papier a potom sup s nimi sem...

maria1113

ahoj korki, no asi by si mala dobre, keby si mala na výmenu, keďže bude teplo a budeš sa potiť v tej silonovej podprde. Prepúšťajú okolo deviatej po prelepení jaziev.

korki

vladka, nadherne prska mas. a ten korzetik... tak na to sa ja strasne tesim, nikdy som take nic nemala, ziadne sexi spodne pradlo...

korki

katka33 dakujem velmi pekne ze na mna myslis. veru som si aj myslela, ze uz ti prisiel manzel, tak mas ine povinnosti. len si pekne uzivajte katku v novom tele... xixi
som rada, ze si ok a ze uz myslis na cestovanie a pod...

maria, to fakt uz o 9 prepustaju??? no lebo po mna by mohli prist najskor o 11. no tak musim vybavit noveho sofera.

a co tu podprdu, nebudem potrebovat dve??? myslim kvoli tomu teplu, maj, jun...