Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

martinaLo
ja som bola v Púchove u dr. Očenáša,on robí aj v BB,LV a NR. Dívala som sa na tvoje prska v galerke a ty ich máš maličké,tak ja si myslím,že žiadny dr.na konzultácií ti nenavrhne pod žľazu.

Zuzkas
ahoj kuriatko,ty sa ako držíš?

martinaLO

dakujem kocky,ja som mam pocit ze to nie je take narocne ze sa tam nereze ten sval,proste ze menej komplikacii na ukor toho ako to bude vyzerat..

zuzkas

martinaLO ešte om ti našla aké výhody má umiestnenie pod sval

Prsia s implantátom vloženým pod sval si zachovávajú dekolt, ich horná polovica nad dvorcami zostáva nadvihnutá. Prsia sú pružné a nehlúpu sa. Ani väčšie implantáty nemajú tendenciu poklesnúť nadol. Klientka môže chodiť bez podprsenky. Ich obrysy sa nerysujú cez kožu. Pri predklone sa nevlnia.

Operácia vyžaduje skúseného operatéra je technicky náročnejšia, osadenie prsníkov musí byť presné.

zuzkas

martina súhlasím s tým ako ti píše zajacik a pokial si "plochá"ako si písala,tak pod žľazu by ti lekár ani neodporučil,lebo tam sa dáva len v prípade,že je tam dostatočné množstvo tuku.V prevažnej väčšine sa vkladajú silikónové implantáty pod sval (horná jedna až dve tretiny implantátu sú kryté veľkým prsným svalom) – implantáty sú menej nápadné, menej výrazný je hlavne horný okraj implantátu, menšie je riziko tuhej jazvy okolo implantátu (zriedkavá pooperačná komplikácia, tzv. kapsulárna kontraktúra).

zajacik_006

martinaLO
môj názor je,že keď sa dáš na operáciu,bolesť je tam tak či tak. Keď si dáš pod sval, čo je určite lepšia voľba,tak prsia budú menej klesať. Neboj sa bolesti,za ten efekt to stojí.

maya21

andre03

prosím ťa, tie nagory 390 máš aký profil? MR alebo vysoký? Dnes objednávam, nevedela som sa rozhodnúť, ale jak som zbadala tvoju fotku, eurosilicony som bojkotovala. Fakt svetové.

Baby,

ak tu nahodou andre neni, nepamätáte si niektorá aký má profil? Doktor mi dal termín už 14.5.v PK a na konzoltácii som bola 8.4 tak som už nervózna,

martinaLO

ingridka,nathania
boli by ste take zlate a naisali mi na mail preco pod zlazu,ak kuknete moje foto som plocha neviem ako vy?ale ja mam stale dojem ze ked dam pod zlazu nebude to tak boliet..mozno sa mylim..dakujem krasne
gocova.m@gmail.com