Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

Vladka 19
aj som rozmýšlala že pôjdem ešte niekam na konzultáciu, len kým ma objedná na konzultáciu potom vyšetrenia objednanie na operáciu.... Potrebujem aby som mala po operácii do konca mája. Ak mi dáš mail napíšem ti viacej. Na tejto klinike bola aj kámoška pred tromi rokmi a bola neskutočne spokojná a aj si4si tu písala že bola na troch konzultáciách ale nakoniec sa rzohodla pre tohoto Dr. Marsalu vraj patrí k najlepším. Dokonca sme sa dohodli keď budem mať termín aobjedná sa aj ona na ten deň ak sa bude dať a budeme spolu :)

timuska

Vladka 19
Nie neberiem to v zlom :) som vďčn za každú radu. No jeden ten známy mi povedal že by mi zostali cca A a tento Dr. Marsal v Nitre A-B. Termín ešte neviem včera som volala len ešte nevedeli a tak mám dnes o jednej volať. čo sa týka ml jeden mi navrhol 270 a tento Dr. Marsal 300ml. Rzomýšlala som aj viacej ale keď som mu do telefónu povedala povedal že mi navrhol to najlepšie čo mohol aby som nevymýšlala a ak chcem viacej tak on ma operovať nebude :)Tak som sa ztotožnila z tými 300ml. A možno aj preto bude lepšie menej že nebude taká záťaž na tie jazvy :)

zajacik_006

zuzkas,aj mne sa prsia už usadili a teším sa hlavne na ten nákup plaviek. Tie z minulého roku posuniem dcére. Deti poslúchajú iba vtedy keď niečo potrebujú,hlavne tá v puberte. No a včera sme boli nášmu hafanovi vyberať kliešťa. Ach tie štvornohé stvorenia!

katka33

Lubs

mne posledny kusok chrasty odpadol, teda som mu nechtiac pomohla, ze som isla repikovat a zachytila sa mi o vatovy tampon a tak nechtiac odpadla po 5 tich tyzdnoch....neuveritelne....a dnes som si nasla v jazve na druhej strane malu bodku hnisu...nejak sa mi tam pod kozou nieco vyzrazalo, je to v bode na konci tej jazvy, kde som mala tie chrasty najvacsie a asi aj najhlbsie ...nic ma neboli, je to trosku cervene okolo, je to biela bodka hnisu v strede jazvy...VYBORNE, to tu este nebolo, ja som len zvedava, ake prekvapenia na mna este cakaju ...jaj , jaj...tak som posielala fotku doktorovi a dufam ze sa to nebude musiet otvarat a cistit...je to male, ako vyrazka, ale urcite budem potrebovat antiobiotika.

Vladka
tie tvoje prsia su neuveritelne makke, a ja som vtedy hovorila ze su velke, ale na tych fotkach to zkreslovalo( na tych kde je viac fotiek v jednom ) ale ked ich teraz vidim a hlavne kde ti je vidno aj cast tela, proporcne su neni take velke ako sa mi zdali.Su super!

Inak moje su fajn, uz som s nimi bola spokojna,no ale zase tento hnis v jazve...ja uz neviem...

timuska

Vladka 19
Som z To a ten omniofox to je leukoplast nejaký? (xixi) nepoznám. Tým fixovaním s tým počítam, že to bude dlhšie,len proste sa mi nebude dať ísť po čase znovu na operáciu. Aj cez net čo som písala lekárom a poslala foto aj tí mi odpísali že jedine modelácia a ak nechcem A-čka tak aj augmentácia. A neviem boli tuším traja cez net tak všetci mi napísali že neni problém urobiť oba úkony naraz.

zuzkas

ahoj zajačik...a celkom dobre sa držím,už som si na prská zvykla,aj keď majú chyby,ale čo už...teším sa už na leto,na plavky bez vypchávok:-)a ty ako,deťúrence poslúchajú?:-)

martinaLO

zajacik a ako si bola spokojna u neho??ja som zo ziliny vyhovovalo by mi ze je to blizko!!mozem niekde vidiet jeho pracu??nebola by si tak azlata a nenapisala na mail lebo teraz odchadzam a bolo by to pre mna rychlejsie..
dakujem pekne
gocova.m@gmail.com

timuska

Vladka 19
nebola som len u tohto jedného, len ten druhý neviem ako sa volal mala som to vybavené po známosti. Ten mi povedal to isté jazva v tvare kotky :) Len u tohoto lekára na konzultácii som nejak prepočula o tej jazve v ryhe pod prsom preto som sa spýtala. Fotky čo má po modelácii na každej je aj jazva v tvare kotvy :) Vieš ja nebudem mať možnosť dať si robiť operáciu neskôr ale to nechcem tu rozpisovať prečo, možno súkromne. Preto volím túto formu aby som nemusela po čase znovu ísť pod nôž :)