Lubs
mne posledny kusok chrasty odpadol, teda som mu nechtiac pomohla, ze som isla repikovat a zachytila sa mi o vatovy tampon a tak nechtiac odpadla po 5 tich tyzdnoch....neuveritelne....a dnes som si nasla v jazve na druhej strane malu bodku hnisu...nejak sa mi tam pod kozou nieco vyzrazalo, je to v bode na konci tej jazvy, kde som mala tie chrasty najvacsie a asi aj najhlbsie ...nic ma neboli, je to trosku cervene okolo, je to biela bodka hnisu v strede jazvy...VYBORNE, to tu este nebolo, ja som len zvedava, ake prekvapenia na mna este cakaju ...jaj , jaj...tak som posielala fotku doktorovi a dufam ze sa to nebude musiet otvarat a cistit...je to male, ako vyrazka, ale urcite budem potrebovat antiobiotika.
Vladka
tie tvoje prsia su neuveritelne makke, a ja som vtedy hovorila ze su velke, ale na tych fotkach to zkreslovalo( na tych kde je viac fotiek v jednom ) ale ked ich teraz vidim a hlavne kde ti je vidno aj cast tela, proporcne su neni take velke ako sa mi zdali.Su super!
Inak moje su fajn, uz som s nimi bola spokojna,no ale zase tento hnis v jazve...ja uz neviem...