Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

urcite ti dam vediet lebo to mam poslednu skusku tak dufam ye mi daku iny termin a hned v piatok by som yabehla aj na klinniku. Ked tam pojdem osobne tak to bude lepsie :)))) a tesim sa ze tak skoro timuska. Ozaj a co predoperacne? a super sprava o fajceni a nehtoch :))))

timuska

Si4si
tiež som bola prekvapená zaskočná a neviem čo ešte, ale zároveň sa teším :)))
Daj vedieť ako dopadneš s termínom v škole a na klinike :))

si4si

timuska

super tak skoro ti dal termin a s kym si hovorila? ja si musim prelozit termin v skole na skusky lebo 7 maja mam skusku a to by som teda nemohla ist. v piatok budem vediet ci mi daju druhy termin na skusku a ak ano hned zajdem na kliniku osobne :))))

timuska

Vladka 19
jedna moja kámoška čo má inplantáty tiež chodí do posilky robí trénerku v posilke a precvičuje spin neviem presne koľko po operácii začala cvičiť ale na toto sa jej opýtam a dám ti vedieť

katka33

Vladka,

ja som stara bylinkarka a na repik nedam dopustit...ono to je uplne iny pripad ako tvoje...ty si mala koze vela...ja mam velmi tenku kozu a potrebovala sa natiahnut do rozmerov, o akych anineslichala, kedze som nikdy nekojila, nebola pribrata ....takze ja som mala stale taky pnuci, takajuci pocit, preto mi aj po vybrati stehov nalepili este stahujuce pruzky...a tym ze to tak taha, rana sa viacej otvara, teda, ma sa tendenciu otvarat a tym to chce aj viac krvacat...a bez repiku by som bola uplne odpisana...repik je dobry na vsetko, zahoji, vysusi, naozaj nan nedam dopustit. Keby som mala ciste rezne rany tak jasne ze nerepikujem, ale keby si mala to co ja, tak neboj, repikujes aj ty.

No a doktor mi uz aj odpisal, ze si mam ten pupacik jemne otvorit nech ten hnis samovolne moze vytiect a potom repikovat do uplneho zahojenia...no super, ako toto zvladnem bez toho aby mi neodpadol cely prsnik ;)

timuska

si4si
6. mája neviem presne čas. Pýtala som sa na teba a máš zavolať. pýtal sa či si bola na konzultácii a že niečo vymyslíme aby bol termín rovmaký....:)))
Antikoncepciu vysadiť nemusím, fajčiť môžem že aby som nebola nerv=ozna a aj gelové nechty môžem mať. Ešte mám ísť 28.apríla na konzultáciu.
tešííííííííím sa

timuska

Vladka 19
aj som rozmýšlala že pôjdem ešte niekam na konzultáciu, len kým ma objedná na konzultáciu potom vyšetrenia objednanie na operáciu.... Potrebujem aby som mala po operácii do konca mája. Ak mi dáš mail napíšem ti viacej. Na tejto klinike bola aj kámoška pred tromi rokmi a bola neskutočne spokojná a aj si4si tu písala že bola na troch konzultáciách ale nakoniec sa rzohodla pre tohoto Dr. Marsalu vraj patrí k najlepším. Dokonca sme sa dohodli keď budem mať termín aobjedná sa aj ona na ten deň ak sa bude dať a budeme spolu :)