Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

Tak mi to nedalo a zavolala śom ešte na kliniku a spýtala sa na tie vyšetrenia treba interné povedala mi že v ramci interného mi urobia aj krv a treba to sono prsníkov.
ba ´by ktoré ste si toto robili viete mi povedať koľko s aplatí za tieto vyšetrenia?

si4si

timuska

a na internom aspon co ja si pamatam tak ta odvazia zmeraju tlak a urobia EKG popytaju sa ta ci fajcis a ake tabletky uzivas ale baby co su tesne po opke by vedeli viac povedat ja si to uz moc nepamatam

si4si

timuska

myslim ze sono si uz mozes ist dat urobit buduci tyzden vysledky by nemali byt starsie ako 2 tyzdne pre opkou. a na interne ta posle obvodna

timuska

No veď to bude to naháňačka preto sa pýtam či by som napr. sono nemohla skôr si urobiťaby som toho nemala veľa. Krv to je v pohode ale aj to pokiaľ budú vysledky, alebo to bývajú hneď? A to interné vyšetrenie to čo v tom spočíva?

si4si

timuska

yavolaj este raz na kliniku a opytaj sa na predoperacne lebo na kazdej klineke to vyzaduju inak ale urcite k obvodnej krv a moc a potom na interne.

timuska

no 28. 4 tam idem a povie mi čo a ako tak bude trošku sa naháňať aby som to stihla ale snáď to stihnem.
Baby a viete mi povedať presne o aké vyšetrenia sa jedná? že by som si niečo už aj teraz vybavila alebo to nemôžem oni n´mi dajú nejaké tlačivá?