Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

korki

tak tak budem robit .. ked sa vratim z dovolenky skusim zavolat, ze teda ci sa nic neuvolnilo...

10 rokov? to ako ironicky?

korki

repka, nie nie je to tak. len sa musis sem tam pripomenut aj ty a spytat sa, ze ci sa nieco nahodou neuvolnilo, lebo ti pisem, ze uprednostnujju tie, co su na konzultacii pred tymi, co su na zozname cakateliek...

a jasne, ze keby som nahodou nemohla, tak to tu hodim. aj predtym ten termin som chcela vymenit, ale nikto nebral a to som dala 2 tyzdne pred vediet...

ale dufam teda, ze take nic sa uz nezopakuje. ja uz cakam desat rokov na prsia. takze uz by to bola fakt ze smola, keby mi to nevyjde... tak babule, drzte palce...

repka

korki
tak to som sa kus ukludnila...
a ako sa jej mam pripominat - zavolam a co poviem? nemate nahodou nieco? alebo? povedala mi, ze si poznaci, ze az po 15. juny - teda ked sa vratim..

ale nie je to tak, ze ked teraz som odmietla, ze nabuduce ma obidu, alebo podobne? :(

korki

repka, veru casto. ja uz som mohla byt trikrat operovana. bola som na konzultacii vo feb. a uz na konci feb. som mohla ist. ale to mi dali vediet v pondelok okolo obeda a uz v stredu opereacia, tak to som odvolala a druhy krat som mala ist 24. marca, ale to som zas ochorela, chripka aka este nikdy... a teraz idem 27.4. a to povodny termin mal byt az koniec juna...

tak urcite sa uvolni. len ti odporucam priebezne sa sestricke telefonicky pripominat... lebo ona uprodnostnuje tie, ktore su prave na konzultacke a hned ako odidu od dr a nieco ma volne, tak im to ponukne... aj u mna to tak bolo. predomnou co mala konzultaciu, tak termin az na november a ked som vysla ja, tak uz jej niekto stihol odvolat a dala tam mna na ten jun. tak som bola rada aj za to, ale som jej povedala, ze ak by sa nieco uvolnilo, ze aj skor.
no ja len dufam, ze teraz mi uz do toho nic nepride.
uz riesim aj predoperacne. tak hadam bude vsetko ok...

silvik, u mna predoperacne uplna pohoda. moja obvodna skvely pristup a poviem ti, tiez som sa bala, ze co mi povie, ale hovorim si, ze to je moj zivot a dokonca som bola velmi prekvapena, uplne profesionalny pristup, ani nadsenie, ani zhrozenie, uplne vazna, len ku koncu mi len tak povedala, ze to maju dve jej pacientky a ze su spokojne. a ze mi drzi palce. tak bola zlata a ked som ochorela, co mi kvoli tomu padol termin, tak sa mi snazila dat take silne atb aby som sa na tu opku dostala, ale nezabrali zial... tak silvikl, urcite jej to povedz, budes prekvapena, ako zareaguje...

repka

korki

uz aj zaplatenu :( .. tak ja by som sla, ale sestricka povedala, ze teda radsej nie.... teraz zasa rozmyslam, ci budem mat este take stasitie do decembra a ci mi este budu volat :( casto sa uvolnuju terminy?? :(

korki

ahojte.
no katka, tak nech sa dari a nech operacia uspesne dopadne!!!

babule, chcem sa vas spytat, tie co mate kamosky s ipmlosmi, ze ked po opke chcem schudnut, tak sa nic nestane s prsiami? akoze uz sa mi podarila polovica,od noveho roku co som chcela, ale kedze mi opka urobi skrt, tak do leta som chcela este 5kg a uz s implantatmi. a bojim sa, ze aby to nieco neurobila s prsnikmi. by ma porazilo...a nechcem chudnut cvicenim, ale stravou.

repka

dnes mi volali, ze sa uvolnil termin 16. maja a ja idem na dovolenku 9. juna a povedala mi sestricka, ze teda radsej nech nejdem na op .... asi ma porazi :(((((

timuska

Do kelu a zase som sa zabudla spýtať ako to bude s platením :( Ale veď keď mi nevravel že treba doniesť na konzultáciu tak asi až potom pred operáciou NIe?