Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

no verím že raz dva len keď bude takéto počasie a ešte aj s malou pobehať to neviem neviem. Možno budem mať šťastie ak bude mrnčať že ma zavolajú ako ju zbadajú ale na to sa nespolieham :)

timuska

si4si
celkovo mi povedal že suma by mala byť okolo 2300€.
Zuzana závidím že už máš predoperačné ja ešte len budem chodiť niečo si vybavím na druhý týždeň :)

ZUZANA1407

si4si

najprv 4 ampulky krvi u internistky...potom vysledky a dalsie interne vysetrenia,moc,tlak,a ekg.....potom Aro..tam len sa opytala na zdtrvaotny stav a napisala kolko narkozy....a sono prsnikov........

si4si

timuska

ozaj a kolko by si mala platit za vsetko? ja nemam sajnu zabudla som sa tak trocha na konzultacii opytat ale ked pojdem na kliniku tak sa na to opytam.

si4si

timuska

s platenim si nerob starosti ved na konzultacii ti to povedia ale mam taky dojem ze sa plati vsetko v den operacie

ZUZANA1407

ahojte....platili ste ze predoperacne??????ja to mam uz uspešne za sebou...a neplatila som nic................

manula

caute baby,

tak ja som dnes videla kamoskine urobene prsia od Fabryho a akoze krajsie som este nevidela a nepovedala by som ani, ze su to silikony..ona ma uuz druhykrat, prvykrat mala pred 10 rokmi , teraz dala vacsie ma anatomy, 420 a akoze zirala som,neskutocneee..take kebyze mam , tak idem na opku aj zajtra :))) a uz neriesim idem do toho a davam 400ml..menej nie,aj ona mi poradila...aj ked sa cuduje, ze mam navrhnute gulate..ona aj po opke bola hned v pohode, po dvoch hodinach bola doma...a co ste tu pisali, fakt po 10 rokoch uz asi bude citit pokles implantatov a tak ..ona sice nekojila,ale isla lebo klesli aj ked nie vela a neboli uz take pevne a chcela vacsie...no musela som vam to sem dat,lebo som konecne videla nazivo ine silikony ako sestrine a teda fakt uzasneeee :))))