Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

maria, adelaide. ja som teraz volala do novamedu ohladom toho prepustania po opke, a sestricka mi povedala, ze do 12 do obeda mam narok na hospitalizaciu. lebo ja mam muza vybaveneho najskor na 11 hod. tak som nevedela, ze co ak ma prepustia skor, ze kde sa podejem, kym nanho pockam. a nechce sa mi vybavovat niekoho ineho...
a este mi prosim vas poradte, ze kedy presne asi budem mat vyberanie stehov, ked mam opku 27.4. tj v stredu. tak presne na desiaty den od opky a ratam aj den opky??? alebo ako si to mam vyratat, lebo to zas musim vybavit aupair pre decka a sofera, tak by som to chcela vediet, diky moc moc...

korki

repka, myslim, ze tie dva tyzdne volna si zariad urcite. niektore tu spominali, ze aj dlhsie, zavisi aj od roboty, aku namahu to vyzaduje a ako sa budes citit
a to cestovanie myslim v pohode, pokial ty nie si sofer... ale zas nie na traktore, xixi

korki

repka, nie to som nemyslela ironicky, tych 10 rokov. je to smutna realita. uz som to mala mat pred 10 rokmi prvykrat za sebou, ale nemala som dobre predoperacne, vysoka anemia. takze to padlo a potom som uz pockala po detoch atd... a teraz po 10 rokoch ta tuzba je stale, takze sa neskutocne tesim... a preto som bola smutna, ze mi to nevyslo uz dvakrat, ked neratam to pred 10 rokmi. a teraz toho 27.4. ked uz to nevyjde, tak to uz budem povazovat za fakt nejake znamenie zhora, ze asi mi to nie je sudene, alebo tak... ale teda dufajme, ze nie...
adelaide, vitaj... teraz ta budem potrebovat... tak tu pekne citaj aby si mi mohla radit... za dva tyzdne uz ideeeeeeeeem

repka

baby, ked mi nabuduce budu volat (ak mi budu volat ohladne skorsieho terminu) chcem byt dopredu pripravena - ako dlho budem "praceneschopna" po operacii? kedy uz budem schopna robit bezne veci?