Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

zajacik006

chcem Ta poprosiť,skús mi poslať fotky z inej mailovej stránky,nakolko ked kliknem na tvoju správu,tak mi spadne moja mailova stranka,neviem Ti ani napísať,dík

silviklh

dobre si pamatam,ze do variabilneho symbolu,ked poielam za implose,posledne sestcislie mojho mobilu?zase som bola v strese,tak nvm,ci si dobre pamatam :)

silviklh

nazdar nazdar,dneska som bola na krvi u obvodnej,tak,no v pohode.platila som si to ja (18eur)a u internej budem za OBJEDNANIE platit 7 eur a za vysetrenie 21eur... dr.em ich!

nááhodou velikou sa chcem spytat,ked ste mali vysledky,mali ste aj tak,ze vam daco chybalo? (bolo pri tom znamieno minus)lebo ja mam take veci,ale vobec neviem,co za veci su to,tak to musim hladat na nete,ale zatial nic.pecenove dobre.
na interne idem az 20.4.to staci,nie :-))

janika24

Leus

velmi sa mi tie prsia neusadili,tam som si iba trocha pritisla prsia s rukami ze ako si ich spojim a na to ze som uz 8 tt po op tak ich este nespojim velmi:(Ale ten implos v pravom prsniku stale je vo vrchnej casti a dost mi to uz vadi. .Najma ked hybem rukou alebo robim nieco tazsie.
A fotky aj dost skreluju.
Čiže tá reopka ma bohužiaľ neminie:(