Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adadka

Ahojte kočky,

vyčo už máte po opke, chcem sa spýtať, všetky ste mali vyberateľné stehy? Môj doktor mi dnes na poslednej predoperačnej konzultačke povedal, že on dáva vstrebateľné.
Máte s tým niektorá skúsenosti?

poharvody

silviklh
napis mi na mail poharvody@gmail.com mala by som vediet co znamena co ale neviem ci budem vediet ze co by ti na to povedal anesteziolog. posli odpisem ti najskor ako budem vediet, ale teraz idem von..takze najskor zajtra. dufam ze je to v pohode...a nechapem preco mas taku obvodnu to je hrozne. mne tiez vraveli ze na internom okolo 60 eur by som platila, tak som sla ku kamosovi co je doktor...

silviklh

maria1113,áno 350 :-))

Zuzana,ano tolko so mplatila,lebo moja doktorka to nevedelapod nic skryt....................

maria1113

korki,tak super. No ja viem, že som bola na opke v utoroka a stehy mi vyberali o týždeň v piatok, tak deň opky sa nerátá