Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

...s tými polatkami za predoperačné je to fakt divné,že prečo niektorý obvodný/internista vypýta a iný nie...ani ja som neplatila vôbec nič a pritom som rátala,že budem...

tessy111

janika24

určite keby ti nedobabrali prsia, tak si mohla mať tiež krasne.Podobne ako ja. Ja som bola u Zabavnikovej. Držim ti palce aby ti to pekne opravili.

vierka86

baby prosim mozem sa spytat nieco ohladom tych predoperacnych, som objednana na 7.5, na interne ma objednali na 5.5 a k obvodnej na krv na 21.4. Co chcem ale vediet, je tam ze treba aj EKG, treba sa objednat aj na kardiologiu? alebo to uz bude vsetko na tom internom. Prepacte ze sa tak sprosto pytam ale nikdy som nic podobne nevybavovala. Dakujem

ria 11

baby poradte mi lebo sa strasne bojim,som teraz rok po opke,v piatok som dostala vysoke horucky ktore nastastie vcera uz ustupili,lenze problem je v tom ze ma zacali pobolievat prsia,dost citim ze ich tam mam a stvrdli mi,mam sice aj pre menstruaciou ale toto sa mi este nestalo,nestalo sa to niekedy aj vam?len dufam ze tam nemam nejaky zapal :( bojim sa

silviklh

bianca,tak predsa??aj si to tu pisala?som nezaregistrovala.len viem,ze si mala ist po mne,ale si poto mrozmyslala,ci babatko,alebo prsia.ta ksuper!!!

korki
nooo,mne to ani nvm akovychadza,pretoze,kedze ja som vysadila HAK,kramy asi vobec nebudem mat,ak si ich nedam vyvolat,alebo mi pridu hocikedy,ale najblizsie dva mesiace as inie...lebo pred pol rokom,ked som vysadila,mi neprisli 2 mesiace.a teraz,so mv pondelok mala mesiac po vysadeni HAK,a mala by so mdostat tuto nedelu,pred tyzdnom ma boleli bradavky moc,ale teraz uz nie,vobec neviem teda,ale asi mi nepridu,pretoze to by bo lnaozaj ZAZRAK! tak sa idem modlit,aby mi neprisli este daky mesiac,alebo ak pridu,taknech tu nedelu,alebo zaciatkom tyzdna,inak neviem...:( ja ked som sa uplne prvykrat objednavala na konzultacku,tak ze ci chcem aj opku zarezervovat a ze kedy nemam kramy.tak som si to pocitala(este som brala HAK) ale potom jej hovorim,ale ja ked musim vysadit mesiac predoperaciou,tak to uz neviem,ako mi pridu,nepridu a ona ze to nevadi,ze aj keby m iv ten den prisli,tak ma zoperuju...ale ze cez kramy nie je vhodne...
ak to tebe vyjde predo pkou tesne,tak to si stastna osobo :D
a to s tym platenim u obvodnej,neriesim to uz,serie ma to,ale len ked si na to spomeniem,ale na co si robit taketo nervy pred spanim :D

korki

silviklh, ja to nechapem, ja ani u obvodnej na krvi ani u internej nebudem nic platit. to preco niektore platia a ja nie? akoze ja sa nestazujem, len je to na hlavu postavene...

a ako ti to vychadza kramovo. ja mam dostat par dni pred opkou, co by ma potesilo, kedze po opke budem mat ine starosti...