Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

Vladka, skus zavolať a opytať sa , že ti nieje jasne kde maš uložene implantaty, ked ti navrhol pod sval a čo to znamena.Ak to nemaš len pod svalom, budeš to riešiť alebo sa s tym zmieriš?

ZUZANA1407

ahojte...prave som sa dozvedela ze 14 maja mam ist na svadbu.....myslite ze mozem ak budem 3 maja operovana???????manzel silou mocou chce ist kamaratovi na svadbu...

tessy111

Tedy
Zonda ma pravdu.ja mam už dve deti ,tak koža je o niečo ina.každy implantat je asi iny čo sa tyka tvrdosti.

tessy111

Vladka
najlepšie bude ak sa nato opytaš lekara čo ťa operoval.ten ti to vysvetli najlepšie.
ten dual plane III neznamena ten treti spôsob uloženia tak ako mam ja?

zonda

Tedy,

Vladka a Tessy pisu, ze maju prsia makke, ale ony obe myslim uz maju deti, cize po kojeni je ich koza urcite volnejsia. Tvoja dcera este nerodila, tak ako ja a tam to chce urcite viac casu. Ja som teraz 2,5 mesiaca po operacii a stale to nie je uplne ono, aj ked maknut mi zacali asi po prvom mesiaci. No tie prve tyzdne boli tragedia, myslela som, ze mi roztrhne kozu, strasne pnutie som citila, neverila som, ze sa to zlepsi. Po tom mesiaci sa koza zacala natahovat, resp. dorastat a uz je to postupne stale lepsie a lepsie. No stale su podstatne tvrdsie tie prsia ako kamaratkyne, ktora bola pred rokom. Takze odkaz dcere aby to vydrzala, do mesiaca neprijemne pocity zmiznu a to maknutie bude trvat postupne aj pol roka..

zuzkas

vladka19 tu som našla takéto niečo: V niektorých prípadoch je výhodné kombinované uloženie- čiastočne pod žľazu, čiastočne pod sval , alebo pod svalovú fasciu / povrázok. Voľba optimálneho uloženia implantátu je komplikovaná otázka vyžadujúca skúsenosti a mal by ju rozhodnúť lekár.