Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

suzie3 a esteaj s obviazanym nufakom:D ja len dufam,zeto nebude ten nos dlho opuchnuty :D takze by som mala prist este skorej,ako na tych 7.45?ci nie.

silviklh

rara,tak to potom ta narkoza zdrazela a nie lozko (az o tolko).tak to presne vychadza,tych 123 eur /110 narkoza,lozko 13eur)
timuska,ja ked som mala aj 15,mi hovorili ze teta :D (mladsie odo mna).ale jakoze nevyzeram staro,ja teraz mam 22,ale keby ma vidis,tak si tipnes 19.no bohuzel :( neviem,ako budem vyzerat,ked budem mat 30 so mteda zvedava :D

suzie3

silvikhl, najprv zaklopes na dvere, daju ti papier a s tym pojdes zaplatit do bufetu, a potom sa vratis naspat, sestricka ta potom zavedie na lozkove oddelenie. Tam sa hned prezlecies do pancusiek a kosele co ti daju, doktor ta pride pokreslit, naladovka, sala a uz sa len zobudis s krasnymi prsiami... :)

timuska

silviklh
ale neboj myslím že v tej chvílke to ani nepobadáš :) Mne zas epríde divé keď mi mladšie odo mňa vykajú a nedaj bože keď mi pvedia teta xixixi vtedy sa idem prepadnúť od hanby aká som stará :( a pritom ani nie som až taká stará :)

Tedy

ahojte dievcata,chcemla by som sa vas spytat po akej dobe priblizne zmeknu a trochu upadnu prska?:)
dnes sme boli na klinike dcere dali dole tie leukoplasty,ma ich celkom pekne,len vravela,ze ich ma ako skaly :)urobili sme aj niake fotky,zajtra posleme do galerky,dakujem
arri,
ako sa mas,uz je lepsie?