Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sarah2

Zuzana1407 a baby koli predoperacnym, ak to niekomu pomoze, teda ak idete do novamedu, tak mne urobili za polhodku pred operaciou vsetko a platila som 44 eur a tiez niesom poistena na sk vobec. a bolo to super pre mna ze nemusela som behat nikam a stresovat sa.

zuzkas

vladka19 aj ja si nahmatám okraje implantátu zospodu,ale aj z boku a z boku dosť.ja mám umiestnenie submuskulárne.
a tu je to rozpísané:pod žľazu (subglandulárne) - vhodný pre ženy s hrubšou vrstvou podkožného tkaniva
umiestnený pod prsný sval (submuskulárne) – vhodný u chudých žien, nevhodný u športujúcich žien pre riziko tzv. pulzujúceho implantátu, pooperačne väčšia bolestivosť
subfasciálne - pod blanu pokrývajúcu prsnný sval - nie je tak bolestivý, ale má dlhodobejší efekt(nepoklesáva). Kontúra implatátu v dekolte je prirodzenejšia ako pri subglandulárnom umiestnení

leus

tessy
a u tvojej dr to bolo ako, postup myslim , kedy si opku platila a ci si si ty musela objednavat implose ako to je napr u cervena?

tessy111

Vladka19
ja si vôbec nenahmatam impl.. zo spodu.Mam to ako svoje prsia.Su uplne mäkke.Skušala si dať aj do googlu ten nazov?

maria1113

baby, nemáte niektorá informácie o tom, či chudnutie môže uškodiť silikonovým prsiam, nemyslím drastické, ale len tak kilečko- dve.