Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

vladka19,
velmi pekne dakujem za odpoved,prave som pozerala tvoje fotky,tiez velmi pekne,mali ste uspesny operacny den vsetky:)

Tedy

tessy111,
velmi pekne prsia,gratulujem!:)
chcela by som sa ta spytat,kedy si bola na op.,a kedy ti priblizne zacali maknut a usadzovat sa?
dakujem

arri

zuskas to bolo preto lebo som si všetko aj rozbory musela platiť sama, lebo nie som poistená na slovensku. Inak by ma to stalo asi iba tých 40-47€

zuzkas

arri ty si nechala za predoperačné skoro 100eur???aj mne robila všetko internistka,u obvodnej som ani nebola...,ale asi je to tak,že iný kraj,iný mrav...

arri

vierka, ja som všetko vybavila u internistu, jeden deň mi odobrali krv (to robí normálne obvodná) a na druhý deň mi spravili EKG a predoperačné vyšetrenie za 40€, za odbery 7€ a ja som si aj rozbory platila sama 31€ a za krvnú skupinu 16€. Ale to predoperačné ti môže spraviť možno aj obvodná, nepýtala si sa jej? niektoré to robia zadara.