Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

timuska,aj ja sa tesim,ale sa budem citit blbo,taka zaba mala tam :-) mysli mto tak,ze nebudem vediet,ci tykat,ci vykat,ono takto je to ine,ked si takto piseme,ale ked im tam budem TYKAT,pride mi to neslusne :)

silviklh

rara,neboj,chcela som len krstne,moje uhadnes z prezyvky :)
a to H je zaciatok priezviska:)
tak ty mas fajne,ze uz mas po detickach :)
a preco nie su v galerke?

timuska

silviklh
normálne ti závidím že idete takto spolu viaceré ja len dúfam že si4si prehodia skúšku aby mohla ísť na jeden termín so mnou na op. Mňa to čaká 6. mája ale aj modelácia aj inplantáty :) Tiež rozmýšlam že si dám vyšetrenia porobiť už na druhý týždeň , a tiež nemusím na aro aspoň lekár nepovedal zatiaľ. Ešte mám jednu konzultáciu 28 mája tak uvidím čo povie potom. Držím vám všetkým palce :)

silviklh

rara,ak vtedy nenaberies odvahu,tak pojdem aj ja :) ale asi to budu robit podla obtiaznosti,si myslim.ak to bude tak,ze od najlahsieho po najhorsie,tak prva ide lastella,potom ja a nakoniec ty,a ak nie tak,tak zase opacne :) si myslim ja teda.mne ide iba zuzovat a spicku,s kostou nic.ty kolko platis,riadnu palku,ze?ja tych 2772 (som sa prepocitala,som pisala,ze 2950,ale som volala sestricke a ked so mto pocitala,tak mi vyslo,ze len lozko sa zdvihlo o 123 eur,ale narkoza nie.

rara

Ja pojdem rada prva ,idem si dak komplet nos ale mam iba hrbolcek a vravel ze upravi aj spicku a tie inplantaty nikto nespomina anatomicke 445 su vobec take

silviklh

dievcence,co ste boli v novamede,chcem sa spytat ZNOVA :
prisli ste do BB,isli ste hned do bufetu zaplatit a potom do ambulnacie klopat??ci ako?

silviklh

rara,ked povie,kto chce ist prvy,pojdes?:D ja uz teraz citi mvelky stttrach,ja si to vobec neviem predstavit,ale vobec!! a an ito,ze ked sa zobudim,ze daco budem mat v tele..ach....a co si ides ty robis dat s nosom??

silviklh

ahoj rara,som rada ze si sa ozvala,inak dufam,ze vies,ze ja so mnebola nasrata na teba,aj so mto tu pisala,vysvetlovala..no tak sa vidime!! tesim sa.to mas ok,to stihas :-) odkial si?kolko mas rokov? to bude smiesne,ked tam prideme,ze Ahoj,ja so msilviklh ,ahoj ja som Rara :D tak m ipovedz,ako sa volas a ci vobec mam pravo Ti tykat :P takze ideme,ja,ty a este lastella. :)