Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

repka,to asi budu take kompresivne,ja ich mam aj teraz na sebe,ale len lýtkové,preventivne proti krcovym zilam.ale to su take riadne stahujuce,neviem,ci aj tie su take.

Tedy

adatka,
mojej dcere davali tu vstrebatelnu nit,dnes sme videli jazvicky po 6 dnoch,lebo je davali dole tie lepiace pasy,ma to pekne
ani nebolo treba prelepovat,ma uz len podrsenku,takze doporucujem :)
arri,
drz sa!:)
napisemi mi niekto o tom zmaknuti?
dik

suzie3

silvikhl, staci na 7.45
repka, pancusky, no su to taka samodrziace stahovacie a dava sa to v podstate pri kazdej operacii, je to prevencia proti tromboze.

timuska

silviklh
to buď rada budeš mať 30 a budeš vyzerať na 20 :D
ja mám 28 a niekedy sa cítim na 40 pri tých mojich ratolestiach vyčerpaná :)
Ale zase je to dar mať krásne zdravé detičky:)

bianca003

silviklh
ahoj no super sa ti podarilo posunut termím tak ty už ideš byt prsatica za chvílku :-)) gratulujem som zvedava na tvoje pocity po OP :D

arri

Tedy, už je to o niečo lepšie, mam ich úplne napuchnuté, ale nebolia, už neberiem ani nič proti bolesti. Zatiaľ sa šetrím, bola som včera pomaličky na krátkej vychádzke a zas domov, ešte nie som moc mobilná, zatiaľ tak pomaličky.