Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Vladka
mne to vysvetlil dr. Očenáš,ktorý mi robil prsia a dal mi 330ml. Vladka ja si ho zospodu necítim,skôr by som povedala,že na kraji z vonkajších strán. No a na to mi zas dr.povedal,že preto,lebo som chudá a prikázal mi pribrať. A to je teda aj pre MÁRIU,keď chcela vedieť,že čo sa stane,ak chce schudnúť. Môžu byť viditeľnejšie okraje implantátov. Ale asi ak sa schudne viac kg a na druhej strane,ženy schudnú vždy práve tam kde nechcú a to sú prsia.

Tedy

zonda a vladka,
dakujem za odpoved,tak fakt,takto som sa na to nepozerala,ze pred kojenim a po,
a ona ma dost pevnu kozu,takze to bude asi pomalsie a nenatierali ste si prsia niakymi olejcekmi,alebo kremom,to by mozno tiez pomohlo?

zajacik_006

Vladka
mne to lekár vysvetlil,keď som sa ho pýtala,či mám imploš uložený celý pod svalom,že nie. Lebo väčšie implantáty sa komplet pod celý sval nedajú uložiť,vraj skôr s tými menšími ml. A možno každá jedna z nás má čiastočne pod sval. Preto ho môžeš cítiť práve v tej spodnej časti.

tessy111

Vladka, skus zavolať a opytať sa , že ti nieje jasne kde maš uložene implantaty, ked ti navrhol pod sval a čo to znamena.Ak to nemaš len pod svalom, budeš to riešiť alebo sa s tym zmieriš?

maria1113

vlaďka, ak ti to pomôže, tak ja mám v správe : preparácia submuskulárne a uvolnenie mediálnych úponov pektorálneho svalu.

timuska

Vladka 19
teraz si ma rozosmiala že sexy etro podprdu hhahaha sa tu rehním ale teším sa na ňu. Možno keď prehrabem skrine u babky nejakú nájdem a budem mať náhradnú :)
Vladka a ja mám čo povedať? kam si mám dať inoploš pod žlazu ,alebo pod sval? O tom sme sa nejak nebavili akurát mi chytal kožu nad pprsom a povedal že základ tam mám dobrý. Bojím sa že ak mi to dá pod žlazu aby mi to nebolo moc vidieť a aby mi nazačal potom aj skôr klesať .