Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

maria, ja si myslim, ze kilecko dve nevadi na prska... aj ja to stale riesim, lebo som este nestihla to, co som si predsavzala. takze ja mam este rest 5kg do leta a neviem ako to po opke, ked sa nebudem moct hybat zvladnem...

ale myslim, ze lastela ide na vymenu po 10 rokoch a ona medzitym stihla este jedno tehu a kojenie a prska jej zostali nadherne, a to sa jej vaha urcite rapidnejsie menila, ako my co potrebujeme len par kg zhodit... tak ma to trosku upokojilo, ze hadam to bude vsetko ok...

jasne, silviklh, aj ja som hovorila dokine, ze naco mi beru aj na krvnu skupinu a ona, ze ked to je na papieri, ze to treba, tak mi to urobia. ale u mna neslo o prachy, ale o to, aby mi moc tej krvi zbytocne nebrali. a inak tam na opku treba vziat aj kartu od obvodnej, tak aj tam na karte je napisane aka si krvna skupina a volakde urcite tam su aj nejake vysledky dolozene o tom. tak hadam sa cloveku krvna skupina nemeni, tak to mozno nebudes potrebovat. zavolat sestricke preistotu...

arri

silviklh, najlepšie spravíš ak zavoláš sestričke a spýtaš sa, v podstate by im to malo stačiť. Mňa tiež napadlo až potom, možno by im stačilo ukázať tehotenskú knižku, veď krvná skupina sa nemení.

Luxury

silviklh, no mne povedali, ze ma nezoperuju ak nebudem mat komplet vysledky...
btw. dost blbe ze za krv musis platit ...

arri

silviklh, no na papieroch z novamedu to chceli, tak mi nezostávalo nič iné len to dať spraviť, veď aj ja viem akú mám krvnú skupinu.

zonda

Tedy,
ano ja som si natierala preventivne uz aj pred operaciou a hlavne po nej 2x denne mastnym kremom proti striam. Ja som mala prsia najprv uplne napnute, ze sa cele leskli, potom zasa ta koža sa mi zacala lupat, ako odumreta sucha koza po opalovani. No a teraz je to ok. Ale bez mastneho kremu by som vtedy asi neprezila :-)