Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Zuzana, ja som 10 den po OP....u mna je to skor tak ze mna ta podprda strasne omina...a necitila by som sa dobre v spolocnosti, ale tiez citim, ze nie som fit....ja by som proste nesla, v sobotu som tiez mala mat taku spolocensku vec a odriekla som to...

Vladka - toto som nasla:
Dual plane breast implants are a combination approach which utilizes the best facets of both submuscular and subglandular positioning. The common name for the surgical procedure is subpectoral breast augmentation and it has become one of the hottest methods of surgical breast enlargement available today. Subpectoral implants offer a well balanced mixture of lifelike look and feel, artificial support and fullness, with the added benefit of very limited downside.

ZUZANA1407

ja sa rozhodujem...neviem.....aj bude problem s oblecenim,,ak musim mat tu podprsienku na sebe..tak neviem......ci ist isba posediet trosku ...uvidime......

arri

zuzana, ja som 6.deň po určite sa to dá ale rátaj s tým že nebudeš 100¨percentne fit, záleží aj podľa toho či sa tam chceš vytancovať. Väčšinou po týždni sú všetky baby už v pohode. 11.deň to už budeš mať aj po stehoch.

Luxury

arri, ja to tiez citim, ze mam presilenu ruku /ja uz pracujem/ , tiez robim na PC....po par hodinach uz nevladzem s rukou...

vladka - pozrem to dnes, ze co mam v sprave,jo? , no a na passporte mi Dr. napisal - submuscularne, dual plane /bez cisla.../

Zuzana - ja sa do spolocnosti necitim urcite, ale zas ja som uz v praci, tak som rada,ze mozem oddychovat v posteli doma...

ZUZANA1407

arri

Chcem sa spytat,kolko si po operaciii??????ja mam ist 11 dni po operacii na svadbu ..myslis ze sa to da?????rada by som tam isla,ale keby som sa necitila na to tak nepojdem urcite

arri

inak baby boli ma ľavá ruka, mám ju takú slabú, mali ste to niekto? môže to byť presilením? teda tým že som včera pár hodín držala ruku hore a písala na počítači? pravá je v pohode.

arri

korki, už sa mám pomaly lepšie, prvé dva dni som to nemala vôbec opuchnuté a potom to začalo, včera som sa asi trocha precenila, velice som upratovala a behala, teda také ľahšie práce a dnes ich mám ako bomby, ale to je určite aj tým že som sa rozčúlila na priateľa. Inak dá sa to v pohode zvládnuť bez liekov proti bolesti.