Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

dakujem,dievcata za odpovede,kremovala si to pred op.,kremom proti strijam,nema nic,ale teraz si neviem predstavit ako kremovat,ked musi mat stale podprsenku..,alebo nakremovat,nechat vpit do koze a znovu podprsenka? :)

Luxury

Co sa tyka bellinky, to neviem nic o tom, ona musi vediet a jej doktor. Cerven mozno vsetko dava cele pod sval...fakt neviem, ale ked to dr, zvolil takto, tak asi vie preco, duuufam :)

Luxury

vladka, no vidis to:) sme aspon dve :)
ja myslim, ze moj dr. to urobil najlepsie ako mohol a podla mna tvoj tiez, neboj :)
podla mna to I. atd moze byt, ze ko velmi ho kryje sval...neviem
Ja som citala, ze nie vsetky implose, kazdej velkosti a u kazdeho je dobre srkat cele pod sval. Myslim si, ze toto je troska zlozitejsia metoda a ja ked som dr. zacala mudrovat pred operaciou, ze co ako to ma urobit, tak mi len povedal, ze nech to necham na nich:)))tak som spytala, ci do toho mozem daco povedat a on ze nie, iba ci chcem velke alebo male implose :))))

Luxury

vladka, ze to nerobi kazdy Dr., ale kt. to robia, tuto metodu velmi doporucuju...

The procedure is not performed by every cosmetic surgeon, but those who do practice it often highly recommend it to their patients.

zuzkas

ZUZANA každá z nás to inak znáša po operácii,ale ja viem povedať za seba,že 11dni po operácii som ešte nevedela a nemohla malého brať na ruky,mala som bolesti ak som dlhšie sedela,alebo stála,dosť ma boleli prsia len pri jemnom dotyku,ruky som nosila pri tele,akoby som ich mala prišité a mala som problém ísť aj nakúpiť do tesca.takže keby som ja mala ísť na svadbu,alebo nejakú oslavu 11 dni po,tak by som nebola schopná...ale to som napísala za seba,možno to ty budeš lepšie znášať a svadbu si užiješ,len aby sa ti nejak neposunuli implantáty,alebo nenastali iné komplikácie...

Luxury

vladka - aby to bolo co najsymetrickejsie a prirodzene

The implant exists both under and over the muscle at the same time, creating a dual plane approach. This surgery is a bit involved, but placement of the implant in this highly specific anatomical location helps to insure symmetry and optimal aesthetic appeal.