Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zonda

silviklh,

ja som ziadne take srandy nebrala, ani wobenzym ani aescin. Iba ascorutin tyzden pred op, tak ako bolo pisane v pokynoch od dr. Ziadne opuchy ani podliatiny som nemala, myslim si, ze ak sa ti podliatina a nasledne opuch urobi, taketo lieky ziaden zazrak nespravia, chce to len cas, kym to telo vstrebe. Mozno dievcata maju inu skusenost, ale mne pride wobenzym cisty marketing.

barbora10

vladka

tebe ta bellinka neda pokoja:)ja by som ti to vysvetlila asi takto:cerven jej to prerobi na novo,svojim sposobom,svojimi rukami,po svojom ako to proste robi on,ako sa to jemu bude pozdavat najlepsie,zmeni velkost implantatu,pretoze po velkosti a tvare po akom bellinka tuzi 450ml nestaci...jednoducho jej to spravi tak,aby to nemala ovisnute.neboj,on si s tym uz len nejako poradi:)

tessy111

Janika
dr. Zabavnikova je v KE na fnlp.

sivikh

wobenzym neber pre opkou spôsobuje to krvacavosť. A po opke si kup Aescin, ten je proti opuchom a protizapalovy.Je ovela lacnejši a je na volny predaj.Bežna cena je 3€ za 30kusov.

silviklh

baby,co ste jedli Wobenzym,kedy ste zacali?
ja som si inak tiez zacala mastit prsia Elasti-Q kremom..aspon pre dobry pocit...:D

janika24

Tessy a dr.Zábavnikova je tiez v Kosiciach?Lebo sa mi zda ze mi ju moj obvod.lekar odporucal,ked som bola u neho na predope.vysetrenia.Sa mi zda ze take meno spominal. Ale ja som si vybrala Chirmed. Ale inak fakt ti to pekne spravila.

Vladka aj ja si nahmatam v lavom prsniku zospodu implos.Nie je to velmi prijemné.A v sprave mam napisane ze je ulozeny pod svalom.-dual planeIII.

Luxury

Nelina, ja tiez tak, este v tejto retro nevystuzenej podprde, normalne musim zakryvat, aby si nevsimol nikto....strasne mi pridu velike,vobec netreba podprdu, co som predtym bez podprdy nemohla existovat...

Nelina27

vladka, ja mam 370 ml
tessy, pridavam sa k chvalam na pani doktorku, krasne mas tie prska a sa mi zda ako keby boli teraz uz viac pri sebe, no cim dalej to mas lepsie
zajacik, tvoje vyzeraju dost velke a teda v tych podprsenkach, to mas asi pushupky, tam su ako bomby:-)
ja neviem ci si vobec este kupim nejaku pushupku, to by asi boli bomby tiez a aj slepy by potom uvidel ze mi prsia zazracne narastli, ja mam dost velke aj v tej obycajnej latkovej podprsenke, teda oproti tomu co bolo predtym ked som nosila vylucne vystuzene kosiky

Luxury

Nelina, no to mas pravdu, ta podprda, to je katastrofa, maskujem to ako sa da:) minule mi bola vidiet trocha a ten moj hovori, ze aky vystrich, ze zachvilu nebudem nosit nic :D

Vladka, ja sa pozrem co mam presne v prepustacej sprave...ale na tom passporte mi zakrizivoval Dr. submuscularne a perom dopisal ze Dual Plane.
Napis teda, ze co ti povedal dr., som zvedava....
inak na konzultacke mi dr. povedal iba ze pod sval...

Nelina27

dievcata vy tu riesite pomaly operacie:-))) ja mam tiez napisane od dr. Cervena submuscularne, ktovie ci to znamena cele pod svalom, asi ano, ale ani nechcem vediet ako to tam preparuju ten sval a nakoniec narvu implos dovnutra:-)
zuzanka, ja som sa tiez este necitila 11 dni po opke velmi zivo, tie prsia este boli naliate, opuchnute a ako kamene, este som byvala aj dost unavena... na svadbu si mozes ist posediet ale nejake vykony a zabava asi nehrozia, a teda dalsia dilema, co si obliect na retro podprdu:-) ona strasne deformuje prsia pod oblecenim, tie sviky ako su zosite, no nic moc a v širokej mikine asi nepojes:-)