Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

no ok, isto si tvoje zadanie naštudujem a zapíšem, pekne podrobne si to napísala, tak hadam trafim... a pozriem tu Hornu ves...ono vraj odbočka by mala byť niekde v oslanoch... a ved ked si daš zadanie z PE do BB tak sa kukni... je tam horna ves... potom až do žarnovive a z nej na žiar nad hronom ap...
ale asi fakt bude jednoduchšie isť na PD a žiar nad hronom...

silviklh

hovorim,Horna Ves a Zarnovica su uuuplne od seba,uplne inde,kukni tolepsie.ja by som radsej isla cez PD a potom cez ZH(ved ako inak).horna Ves je pri Kremnci,20 km od Ziaru..a Zarnovica je tiez 20 km smerom na Novu Banu,Levice,a ty potrebujes ist na opacnu stranu :)) tak si to pozri.ale podla tej mojej navigacie by si to mala zvladnut.tak si to radsej napis,poto mdaj vediet .))

maminka81

hm, tak teraz som jelen, zajtra rano ešte raz musim kuknuť mapu ale presne na mape ked dam zadanie cesty z PE, tak mi to zobrazí na Hornu ves a tadiaľ... neviem... ešte to rano naštudujem...ono da sa isť aj z PD ale to by som vraj zbytočne 20 km zachadzala---tak neviem-

maminka81

jeej , ty si zlatá, ja si normalne skopírujem ráno tuto tvoju navigáciu na papier, aby som nezabudla... dakujem pekne, snad podľa nej trafím... a idem z TO- PE- a z PE odbočka na Hornu ves...žarnovica, vraj je to tade najbližšie...

silviklh

áno,bernolakova ulica...ten DYNO je na sladkovicovej a vlastne hned pri Dynovi odbocis a to uz je bernolakova.to je kratka ulicato uvidis od Dyna:)

silviklh

ale horna ves,cez tu urcite nepojdes.dako si to mylis:-) a cez ZV nemusis ist,ak nan neodbocis a budes ho vidiet len z dialnice:)

silviklh

a preco vlastne spominas hornu ves?ta je uplne inde ,pred Kremnicou :)no áno,normlane stalelen po dialnici,niak nebudes odbocovat,iba si potom daj pozor na krizovatke,ktora je za ZH (cez ZH an inepojdes,len okolo) to je najtazsia krizovatka v Europe...ale v podstate pojdes stale len rovno,len nezabudni,teda chod pomalsie,pojdes STALE rovno,tam bude odbocka na BB,nezabudni tam teda odbocit,lebo inak pojdes na Kremnicu..takze radim,na krizovatke POMALY!lebo mne sa aj autobusar niekedy zamyslel a neodbocil a museli sme sa otacat vselijako:)
takze.ked vojdes do BB,pojdes stale len rovno!! akoby po hlavnej ceste v BB.ked uvidis Europa shopping centre(urcite uvdis,taka vysoka budova a je tam velke take O2 (ten operator).bude tam moznost ist na most,odbocit nalavo,ale ty neodbovis,pojdes rovn opod ten most,na semafory.na semaforoch zabocis dolava na kruhovy objazd.to akoby si sa vracala naspat,len po inej ceste.na kruhovom objazde budes moc todbict dohora,ale ty tam nepojdes,ty pojdes rovno.a poto mstale rovno rovno,prejdes asi dva semafory,dobre sa je pozerat nalavo,a ked uvidis chovatelkes potreby DYNO(urcite uvidis)tak za tym je NOVAMED :)

maminka81

no a ak trafim až do BB mesta, tak tam to bude pre mna kríž, lebo tam už vobec neviem kam... iba som si zaznačila že mam hľadať ulicu bernolakovu tušim, tam je novamed..nie?

maminka81

no viem asi približne... podľa netu ako som pisala, horna ves, žarnovica a potom už neviem ake mesta budu, dufam ýe zo žarnovice dialnica a ak zvolen tak ten budem dufam vidieť len z dialnice, a nebudem musieť prechádzať mestami... priamo, lebo isto niekde zabludim :) moje orentačné schopnosti nula :)

maminka81

hhh no asi... neviem vravím nikdy som tadiaľ nešla, ale mala by som sa v žarnovici napojiť na diaľnicu a ta by ma mohla " vypluť " až v BB nie?