Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

vladka
No to aj mne povedal dr.,že konečný výsledok uvidím až o 6 mes.Ale aj tak mám pocit,že z tohoto už asi gulatý výzor nebude.A mne o to išlo.Ale zvyknem si.Lebo keď vidím tú výplň,tak som od radosti bez seba.Po 16-tich rokoch mám zasa plné prsia a to bol zámer.Len ma trochu štve,že som mala predstavu a bude to iné.A ty máš vladka tiež krásne krásne a v tých korzetíkoch. no fíííí

kobra17

kleopatra ďakujem,ale tvoje prska vyzerali byť gulaté už uším od začiatku.No fakt náááádhera.Neviem čo by som dala za to,aby som aj ja mala také.No teraz môžem len dúfať,že sa ešte nejako sformujú.Preto som si dala gulaté,lebo som chcela,aby aj bolo vidieť,že sú gulaté,no oni zatiaľ fakt vyzerajú ako anatómy.Dnes som poslala livke nové foto,tak keď ich pridá môžeš pozrieť a uvidíš,že na tvoje nemajú ani z rýchlika. áááá budem plakať

delila

dobry den...ja som bola asi pre d 5dnami na operaciu dali mi prisa 225 akoze to by mali byt cislo ako C cka a prisa mi vyzeraju ako Bcka dvojky uplne mi dali nieco ine o com sme sa doholi s lkarom na konzultacii..poradte mi co mam spravit mozem to ist reklamovat

kleopatra4589

Inac, by ste neverili, aka sranda moze byt niekedy z tych chlapov... Pred par dnami som bola v lekarni.. a zachytila som ako sa dvaja chlapi bavia o mojich prsiach.. ze: ´Paneboze, videl si ake mala prsia?´ :) jeden tvdrdil, ze urcite nie su prave,ze vidi podla tvaru.. druhy, ze musia byt prave, ze sa v tom vyzna.. po mensiom dohadovani sa nakoniec zhodli, ze urcite su prave ! :)

kleopatra4589

Ahojte :)

Prosim Vas, minule mi tu niekto daval cislo na sestricku Kvetku do Popradu.. nemozte mi to, PROSIM, poslat este raz?? Lebo ja som take dilino, ze skor ako som am stihla zavolat som to cislo opat stratila.... aaaaachhhh...

kobra17

Kolko pises, ze si po opke?? tri tyzdne?? Tak to vobec nezufaj.. este mas cas :) Kym ti prsia vystupia tak budu vyzerat viac gulatejsie.. moje vyzerali tak vseliako tri mesiace, kym sa uplne dali do poriadku :) A mas ich fakt prekrasne!!!

martinka54

Ty si bola na tu reopku, co si mala ist?? Lebo nejako nevidim, ze by tam este cosi trebalo upravovat.. :) Dlho som tu nebola, tak stracam prehlad.. Inac, tvoje prsia vyzeraju byt teda poriadne velke.. samozrejme v dobrom zmysle, lebo mne sa take velke prska pacia.. :)

barbora10

Tak to si ma teda poriadne pobavila.. :) A je tu milion peknych prs..ale mne sa aj tak najviac pacia tie tvoje.. a pred opkou sme ich s frajerom vkuse ocumovali :) teraz priatel vkuse ocumuje tie moje.. :)

timuska

si4si
daj veddieť ako si dopadla :) som zvedaná
Maminka aj ja som z TO a bola som na konzultácii v NR a idem am aj na operáciu. Najskôr sme sa porozprávali zhruba aké choroby aké operácie som prekonala potom sa mapýtal s čím som neni spokojná a čo vlastne chcem a nakocniec si ma popozeral poklreslil :) poradila a šla som preč :)

maminka81

ale dá sa ist aj cez Hornu Ves :)
ale ved snad tam uspešne dojdem..ono vraj aj po tých dedinach je to stale rovno iba v žarnovici odbočka... a ukazuje mito na mape kratšie aj časovo cez tu HV... uvidim, podstatne je že si mi poradila ako sa vymotať z mesta BB priamo k tej klinike a to si mi opísala na 1* za čo ti veľmi pekne dakujem :)

Bany a ako to prebieha na konzultáciach, idem 1x, tak som z toho trochu nervozna, vlastne ani nebudem vedieť na čo sa opýtať...