Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

vladka

zle si ma pochopila:)ja som to ani nemyslela tak,ze ti bellinka vadi,to vobec nie:)ja len ze ako ti to stale vrta v hlave ten chirmed.vsade maju svoj system a co doktor to iny nazor,kazdy doktor robi ine prsia,ma svoj rukopis a ze sa cervenovi tie prsia nepozdavali,to teraz neznamena,ze vsetky co boli v chirmede to maju zle urobene...bud kludna,lebo ty mas prsia nadherne,len mi to pripada tak,ze preto o tom pises a neda ti to pokoj,akoby si sa bala,ze to aj ty mas zle vlozene.

kleopatra

nadhera,luxusne urobene prsia!!!oslintala som si klavesnicu:)a 36 fotka tak tu si dam ako tapetu na monitor,lebo tam tvoje prsia nemaju chybu:)))

silviklh

lastella,ty si teda bola toho nazoru ze az 375?ale ja este budem mat deti.
a nemyslim,ze na tyhc vysledkoch je daco zle,ved mozno akurta vtedy so mto tak mala,chapes.a vsetko ine som mala ok,aj pecenove testy.ved tu uz nvm koho operovali,mal selest,alebo arytmiu a este daco so srdco ma v pohode odoperovali a to je myslim zavaznejsie,ako tie moje krvne dosticky.lebo mozno keby mi teraz zobral ikrv,mam to inak,vies.takze ja verim tomu,ze je vsetko ok.ci ty si myslis ,ze s tym bude problem?alebo ak osi to myslela?

lastella

silvik
no neviem co ti na tie vysledky povie internista? Ja si davam 450ml. Citala so ze si polemizovala aku velkost zvolit. Moj nazor sa odlisoval od toho co ti pisali,ale asi a uz nejdem mylit.

janika24

Zuzana ja tam musim ist na reopku, ale vraveli ze az v jeseni,lenze zajtra tam chcem volat a objednat sa na kontrolu a chcela by som ist na reopku este do leta,lebo mam problem nosit podprsenku kvoli tomu ako to mam spravene:(

kobra17

kleopatra jedna náááááádhera.Závidím, v dobrom.Fakt krása.Prečo aj moje gulaté nie sú gulaté,ale vyzerajú ako anatómy a ešte k tomu sú stále nejaké čapatučké.Teda aspoň mne sa tak vidia.Zajtra sa budem snažiť pridať foto 3t.po op.

silviklh

lastella,tak ZUZANA to pisala,so mnevedela presne..
vies co,ja mam zatial iba krv a mi vyslo,ze nemam ziadne leukocyty,uplna nula! :D(aspon sa nezapalim :D )a mam Mierne zvysene trombocyty,ale len malinko(aspon nevykrvacam:-) ) mne aj ked krv berie,aj teraz,tu vaticku tam drzim 5 sekund a uz je vsetko ok,ani lepit nic nemusi :)
ja idem davat 350 ml,a ty???