Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

:)lebo toto forum som objavila ja,
ona si vsetky info.,precitala dopredu na inernete a viac nestiha lebo robi primacky na univerzity,musi robit vela prac,tak ja jej vsetko za chodu rozpravam a mna to tu zase strasne bavi a viem sa aspon zorientovat,co keby daco mala niake problem,
vsetky vesele pribehy jej vyrozpravam a moc vas vsetky pozdravuje :)
fotky pozerame spolu a obdivujeme:)

Tedy

silviklh a martinka54,
dakujem odkazem jej,bude rada,na to,ze je to 6.den po op.,myslim,ze je to celkom dobre,uz len aby zmakli a trochu sa usadili:)
dakujeme

silviklh

lastella,ja by som bola najradsej,keby uz mam po dietatku,ale takto uz dalej nemozem zit,s chlapcom na hrudi,nie je to pekne a to nie som daka skareda,ale tie prsia chybaju moc.
hadam nas daju na jedn uizbu potom.
a ja na brusku nespavam,ja len na chrbte,tak v tomto mam vyhodu a opalovat sa uz neopalujem,pretoze mam neprijemnu dost skusenost :P nechavam,nech ma slnce oslaha len tak,pri napr.bicyklovani alebo koseni zahrady :)

lastella

silvi
je rozdiel pre kozu ked sa napina postupne ako ked ti tam vlozia obrovsku vec a ona sa ma za par dni prisposobit. Bud to zvladne alebo popraska a za to to nestoji. Ti si este vo veku ze ich budes na 90% menit a potom zvol vacsie a koza to zvladne. Uprimne zeny so silik ti povedia ze to ci ches ci nie niekedy zavadzia napr. zabudni ze sa budes bez problemou opalovat na bruch a nedajboze spat celu noc na bruchu. Ked sa stretneme tak ti poviem preco ja menim.

silviklh

lastella,tak so mteda zvedava,lebo mna prelozila moja obvodna z tejto stredy na buducu stredu k internistke,ze ved idem az 28.4!a ja so muz bola sama objednana a ona si ma takto preobjedna.ale zabudla so msa k tomu vyjadrit,potom ma to napadlo.no ja som bola u internistky pred dvoma mesiacmi,mam vsetk ook,a stale mam vsetko ok,lebo tam chodi mcastejsie,hadam teraz nebude daco ako naschval,ale nema byt co.vzdy mam EKG dobre,arytmiu podla mna mam,podla nich nie,hoci aj ked som mala Holtera,tak bolo vidno,ale oni ze je to ok,tak poreco by nemalo byt teraz,nie?:-) a na internom co vsetko robia?
a ja so msi tie leukocty asi zmylila s lymfocytmi :D lebo os msa cudovala ze nemam tiadne leukocyty,vsak ja mam imunitu vybudovanu z prace,aj som bola na kontrole imunity a mam dobru a chora som nebola asi tro roky uz.len v decembri kasel.inak nist :)

lastella

Ta krv nie je taka hroza zalezi od internistu ci ti to odklepne uz na tento termin alebo bude robit kontrolne testy. Dobre si urobila ze beries tie mensie a pozeras sa na to ze budes este niekedy kojit. Vies ja som uz mala po prvom porode ked som isla na silik a vedela som ako sa mi nalievali pri kojeni prsia. Ja som nemala takisto ako ty zaklad a nechcela som si robit prsia na obdiv inych ale pre svoj pocit mat ako sa hovori rici aj cici. Preto mi Cerven navrhol taku velkost a bola som spokojna. Teraz uz mam po druhom dietati a aj panva sa mi zmenila na velkost som si uz tak zvykla ze prijmem aj vacsie.