Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

veronika

nemas za ak bz y ta este nieco napadlo spytaj sa teraz musim utekat tak ked tak odpoviem neskor.

timuska

cakaaaaaaaaaaaaam

Veronika 86

si4si
to vazne???? no tak to som nevedela, diki za tuto informaciu! Tak potom mozem na to zabudnut, ja som este nekojila.
Vladka
este nie,akurat sa mam rozhodnut, pretoze o taky mesiac by som prisla do KE, tak mi kazali dat mesiac vopred vediet..

adka_22

Dakujem za rady, hned som pokojnejsia :) ...Bola som unho uz v januari a dost dlho som nad tym rozmyslala, mala som mat operaciu uz v maji ale pred letom by to asi nebolo idealne kedze budem mat rez cez pazuchu,takze idem az v sepmtembri...Dufam, ze uz nebudem mat pochybnosti, predsa je to este dlha doba...

si4si

veronika

robia to aj ambulante pri lokalke a zakrok trva asi pol hodinu ale ja som to chcela mat naraz hotove. vobec to nie je drasticke len jedna nevyhoda je ze potom uz nemozes kojit lebo tym zakrokom ti prerusia mliekovody

Veronika 86

Vladka19
nie, ja tam mam byt operovana, ale zvazujem, ja som vzdy chcela byt u Dr.Cervena, ale este nie som rozhodnuta..aj to, ze pred letom je to take blbe..a inu moznost nemam, iba leto, alebo obdobie Vianoc

Veronika 86

si4si
este taka vec ma napadla, nevies nahodou ako to robia? ci musia tu bradavku nejako otvarat, alebo nebude to tak drasticke?

Veronika 86

si4si
ok, dakujem ;) potom ked nahodou si spomenies tak sem hod cenu aj za ten druhy zakrok, aj ked sice ja sa na to spytam neskor..Kam ides?

si4si

baby ale tesim sa az ich budem mat urobene. tak ako som ich do teraz skovavala tak potom ich budem vsade ukazovat :)))

Veronika 86

si4si
to vypacenie bradaviek mas v cene zakroku, alebo si musela za to platit naviac? mas ich uplne vpadnute alebo len ciastocne?