Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

a prepáč ale ja neviem čo je skratka mesta ZH :) prepáč ja som antitalent... a pojdem autom prvy krát na ten smer,,, tak na nete som pozerala mapu a podľa toho viem že musím isť na Hornu ves, žarnovicu a tam odbočiť vľavo na BB a hadam tam budú náveste,, kade íst...

maminka81

ahoj, začítala som sa akosi v inej téme pri čakaní na odpoved... a idem cez Hornu ves tým smerom, nie som priamo odtiaľ...

maminka81

a ešte som sa chcela spýtať, ako sa dostaenem k tým fotkám čo zasielate pred a po operácii, aby som si vedela aspon trošku predstaviť, ake si mam dať ja...

maminka81

ahojte kočky, chcem sa Vás spýtať, zajtra mám ísť na konzultáciu k dr červeňovi, no mám veľku obavu či tam vobec trafím do 13-tej :) idem prvý krát do BB, tak ak to tam niektorá máte obehané, či to tam dobre poznáte, prosím dajte či napíšte mi nejaké záchytne body....ja pojdem zo smeru - horná ves, ˇžarnovice smer... a ešte som sa chcela spýtať, oni si neoveruju pacientky či prídu na konzutláciu? lebo nik mi dnes nevolal... tak teraz som v pomikove či som si to dobre zaznačila do kalendára ked som sa objednávala :)