Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

vladka19

veru idem si dat urobit vascie prska a uz sa na to tesim a s dvorcami mi nebude nic robit ale priamo s bradavkami lebo ich mam vpadnute a dost tym trpim mam z toho komplexy ved poslem foto a uvidis.

adka_22

Caute baby chcela by som poradit...bola som na konzultacii u dr. Cervena a budem mat opku v septembri. Navrhol mi na moje nulky 300 ml anatomicke s vysokym profilom, som dost stihlej postavy a zvazujem ze mu este zavolam aby som nemala dva velke balony...Pls poradte budu na moju vysku 172 cm a 50 kg velmi velke?

si4si

vladka19

som rada ze si sa ukludnila viem sama na sebe ze ak o niecom nie som dostattocne poucena chyta ma panika. Ako som vcera citala vase prispevky s Luxury tak som to hned hladala na internete a citala do zblaznenia:)))) ja mam navrhnute 300 ml a teraz mam take slabe dvojky a bude mi upravovat este bradavky

si4si

Luxury Vladka19

ahojte tak som sa docitala ze dual plane nerobi kazdy plast.chirurg lebo je to narocnejsie ako to supnut cele pod sval. A ako to tu bolo uz niekolko krat pisane kazdy dr.ma svoj rukopis a dolezite je ze ste vy spokojne. Ja idem dnes poslat foto aby som sa mohla dostat do galerky a som zvedava na vase nove prska. Mna to caka za chvilu

Luxury

Vladka, dakujem:) takze vidis, ako sme na tom dobre, ja ich tiez nemam ako kamene, kludne nimi mozem hybat,ale nedavam ich este k sebe,ani moc nemachinujem,aby nebolo zle.... vlastne nam povedal, co sme si vcera precitali :) btw. ja mam aj v sprave, co sim pisala, ze: submuscular, dual plane /bez cisla/
btw. ja mam strasne citlive bradavky, az ma bolia, som si musela dat taku bavlneni vypln na ne a spodnu cast prs mam necitlivu...

kleopatra4589

sya

Dakujem!!!!! :)

kobra17

Ak si vsimnes moju foto C.4, co je dva tyzdne po opke.. tak tam mi vyzera byt gulaty len lavy prsnik, a to len preto, ze bol enormne opuchnuty.. :) Pravy mi prisiel ako anatom a to bol pritom normalny, nopuchnuty.. ale este ani nevystupeny.. vidno to nasledne aj na fotkach c. 5,8,9.. az ked sa to upravilo a vystupilo, tak chystili maxi gulaty tvar :) Teda aspon ja to tak vnimam zo svojej strany.. no ja som bola prve tyzdne zo zvojich prs zhrozena.. lebo tiez som si ich predstavovala inac.. a teraz su presne take ake som ich mat chcela! :)Ale myslim, ze ty nemas dovod byt nestastna..tak sa tes novym peknym prskam.. :)

Lia86

Vladka,

Ja som uz 7 mesiacov po opke. Ale podla mna to bude tym ze som moc skakala... Asi ozaj pockam, ci to polavi a ked nie, zavolam dr. Dnes radsej ani nepojdem na zumbu:(
Parkrat sa mi stalo, ze som sa rano zobudila a trosku ma to prave prsko bolelo, ale dr povedal, ze to je v poriadku. Len dnes boli viac, vcera som to asi prehnala...

Lia86

Babulky,

Stalo sa vam niektorej, ze po skakavom cviceni (zumba) vas na druhy den bolel prsnik? Vcera vecer som bola cvicit a dnes rano som sa zobudila na to ze ma dosti boli prave prsko... Mozno je to tym, ze som mala inu podprdu nez nosievam a nebola taka pevna... Neviem, ci mam zavolat dr alebo byt par dni v klude a cakat ci to prejde...:(