Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zonda

adka_22
su to plnsie 2ky, podprsenku nevystuzenu mam B, vystuzenu C. Ale su velmi prirodzene a velkost je akuratna a mam vahu ako ty len som este o 5 centi vyssia.

adka_22

zonda
a aku mas teraz velkost prs, ja som chcela mat B/C ale myslim ze to budu take dobre C...Dakujem za odpoved :)

Mia24

DELILA
Ja mam podobne 255 ale ja som take chcela,zalezi ako ta doktor zmeria a aj ake mas predstavy,o tom vsetkom si mala mat konzultaciu, moje su tiez take slabe Ccka ale ja som mala chuda, asi aj ty ked ti take navrhol doktor. A 225 mozu vyzerat ako Bcka preto myslim ze nie je dovod na reklamaciu hlavne ked si to vedela dopredu kolko ml ti idu davat. ake mas miery?

Veronika 86

Vladka
ja viem, ze sa necaka dlho v Chirmede, ale ja zijem v zahranici, takze skor nemozem a koniec maja je uz aj tak dost teplo.