Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

timuska,
dakujem no kojila som viac 2 roky a nejaky ten mesiac..no nemam ich moc poklesnute, len take prazdnejsie a ovela makksie, nie pevne ako predtym..:( naposledy som kojila 26.12.2010...praveze minule zo srandy som stlacila a islo nieco hnusne odtial ..stare mlieko ci co..aj kvoli tomu idem na opku az v septembri,kedze 6 mes. po dokojeni sa ma minimalne..a cez leto opku nechcem, takze september..

adka_22

manula
hej ked vravis o tom vyplneni vrchu prsnika tak to mi chvalil lebo som dost sportovo aktivna a mam to tam fakt pevne takze asi aj preto mam anatomy...no ja mam len 22 a deti este nemam, ale myslim ze na tebe bude tych 400 super aspon ich budes mat krasne pevne a pochybujem,ze to budu bomby...neboj budeme urcite obidve spokojne len je to este daleko a stresujeme :). Ja som bola na konzultacii u viacerych dr. dokonca aj v Nemecku a Cerven je podla mna najlepsi :)

korki

ahoj silviklh, no ty si pekne tu maminku81 domylila. samozrejme, ze ked je z TO tak musi ist cez PE a potom odbocit na Hornu ves a potom zarnovica atd... ja som z PE a je to o dost blizsie ako cez PD... tak snad tam maminka dorazila dobre a uz je aj odkonzultovana...

baby, do novamedu treba aj anesteziologicke vysetrenie? lebo mne dnes obvodna dala vysledky z krvi a aj kartu a dala mi dve odporucenia, na interne a na anesteziologicke... ze radsej nech to mam, aj ked to nie je treba... no co ja viem, zas v dalsej ambulancii cakat, to ma nebavi... ak to teda netreba...ci???

timuska

Manula
Tvoje prsia vôbec mi neprídu že si kojila. V porovnaní s mojimi absolútne. A koľko si po kojení ani mliečko ti už netečie keď si stlačíš? Lebo kámoška dnes šla na konzultáciu a kojila do decembra preto sa pýtam.

manula

aha..no mne gulate, ze mi potrebuje vyplnit vrch prsnika ci co..a tiez rez pazuchou, on zvacsa tak robieva ako pod prsami...a ide 3.9. do Pezinka..myslim, ze nespoznaju,ze budes mat silikony pri tych ml..aj ked na kazdom inak ukaze a este ked budes mat anatomy, tak paradicka..ani ja nemam prsia, sice mam po dokojeni..ale male a dost makke, no baby tu mi napisali, ze mam pekny zaklad a to ja prave posudit neviem :D ani ja nechcem mat bomby, z ktorych kricia silikony :)))

adka_22

manula
anatomy kvoli mojmu tvaru hrudnika-mam ho trochu vpadnuty a jeden "prsnik" mam vacsi ako druhy...a kedze nemam absolutne ziadne prsia tak mi daval rez cez pazuchu lebo nemam po prsami ryhu a bola by velmi vidiet jazva...A tej velkosti sa obavam len kvoli okoliu nechcem aby kazdy kto ma pozna videl hned ze mam silikony...Ja idem 20-teho a ty?

manula

ahojte :)
mne sa uz aj o prsiach sniva :D:D:D
Stale studujem galerku a teda uz mam chaos. som velmi zvedava co mi vyjde z tych mojich prs..lebo ked vidim niektore, tak slintam, ze take presne by som chcela,ale teda poniektore vobec nie..ja som ten typ, co zrovna nemusim mat gulaty narvaty dekolt v podprsenke, ja chcem take akurat pekne a prirodzene..ja viem,kazdej sa paci nieco ine,tak to nebrat v zlom, prosim :)

Takze ja dufam, ze nebudem mat z tych gulatych imlosov dve gule :))))
Co vlastne rozhodne u cervena ci da anatomy alebo gulate???
mala som sa vtedy popytat,nejak ma to nenapadlo,vsetko bolo take rychle na konzultacii..ze som so vsetkym suhlasila , kedze od vas viem, ze to ma v oku..teraz mam pocit, ze on sa ma vlastne ani neopytal co chcem, len ma zmeral povedal, ake a kolko a dovidenia :)))

manula

adka22

podla mna sa nemusis obavat 300ml..budu take prirodzene, praveze by som cakala, ze viac da...mne dal 400ml a tiez idem na opku k cervenovi v septembri :) a preco tebe dal anatomy? on zvacsa dava gulate..ja som tiez chcela skor anatomy,len navrhol gule, tak som to akceptovala,ale teraz uz aj vaham...tiez som myslela, ze 400 budu vela,ale baby mi tvrdia tu, ze dat nanho ,tak idem do toho :)

timuska

Vladka 19
no neviem neviem ako som ťukala ale tak som dávala pozor aby tam bolo veľké H a stále mi ho hodilo sem malé, ale neva čo už :)
Som sa čakačke sa to šuchne a ni neviem ako už začínam mať žalúdočnú nervozitu :)