Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

manula
ona šla na konzultačku do NR ja idem na opku 6. mája takže ja už stresujem :) Ale viac sa teším ako sa bojím maj keď viem ako si písala obavy či všetko dopadne tak ako má ale čo už. Treba veriť :) kámoška hneď príde ku mne keď bude po tak hneď dám info.

manula

a inak mala by som dat do galerie nejake nove fotky,lebo hentie s leukoplastami su dost o nicom :))) mala som prave vo vybere znamienok :D

manula

timuska,
no to teda nie je :) ale tak hlavne, ze sa kojilo :) to bolo asi dolezitejsie ako nase prsia..a ked sa s tym da teraz nieco urobit tak preco nie? a ani sa necuduj,ked ty mas po dvoch detoch :) ja len po jednom a inak nechce sa mi uz cakat az po druhom, chcem prsia uz teraz, potom uz budem stara a bude mi to jedno :))))ale nie..zvazila som a chcem teraz a dieta tak za dva roky ak teda bude este nejake :)aj ja sa tesim,lebo ked som kojila, bola som spokojna s prsiami aj som konecne nejake mala,ale po dokojeni a schudnuti ostalo toto :P a vsetk podprsenky su mi velke :( tesim aj ja a som velmi zvedava...ale samozrejme aj obavy su a budu este vacsie cim to bude blizsie k operacii ..ale tak zmakneme, nie? a daj vediet co kamoska ako dopadla...kde isla na konzultaciu?

timuska

Manula
verím že ta kože už nie je to čo bolo ale v porovnaní s mojími si na tom super, síce ja ich mám po dvoch deťoch odkojených ale mne nestačí dať len inplantát ale musia mi icha aj modelovať.
Som zvedavá čo povedia kímoške dnes o štvrtej je na konzultáciu objednaná a tak uvidím čo jej povedia na to že kojila tiež ešte v decembri.
Ja sa nenormálne teším na to kedy už budem mať pekné prsia a nebudem sa schovávať za podprdy.

timuska

Manula
verím že ta kože už nie je to čo bolo ale v porovnaní s mojími si na tom super, síce ja ich mám po dvoch deťoch odkojených ale mne nestačí dať len inplantát ale musia mi icha aj modelovať.
Som zvedavá čo povedia kímoške dnes o štvrtej je na konzultáciu objednaná a tak uvidím čo jej povedia na to že kojila tiež ešte v decembri.
Ja sa nenormálne teším na to kedy už budem mať pekné prsia a nebudem sa schovávať za podprdy.

manula

adka22
no aj ja som mala pevne pred kojenim :)))) a tak snad to vyjde a fakt budeme mat krasne prska..ze 22? cista zavist:)) mam o 10 rokov viac :)))