Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

a ja som tam prišla s tým že chcem čo najprirodzenejšie... skor uprava, nie ani tak zväčšenie do veľkých veľkostí...som malá 161 cm a mam 50 kg, tak navrhol tuto veľkosť a menej že už nie, lebo že potrebuje vyplniť prsia (ochabnute...)a že to budem mať take najprirodzenejšie, aj ked som mu vravela že chcem anatomy chcem mať tvar kvapky, ale on že aj okruhle sa vytvaruju tak, že nie su uplne okruhle ap.... a že anatomi sa davaju ked žena chce kvapkový... tvar a že ten už mam... a ozaj mam rôznu veľkosť prsníkov po kojení a na to povedal že neda rozne silikony ale rovnake... že by som mala ine výšky bradavok keby dal druhý imlant.väčši a tak, takže rovnake da...no dufam že potm nebude ešte viac vidieť asymetru prs..:(

ZUZANA1407

vladka19

uz ma dnes merali,a navrhli okruhle Nagor 390ml....ale ze moze byt aj 420ml...ze sa rozhodneme v den opky...

maminka81

adadka - no konzultácia prebehla veľmi rýchlo...max 30 min.zmeral mi obvod pod prsiami a cez... pozrel ... a určil 300 ml okruhle...to je všetko
ostatne som mala dohodnuť so sestričkou, ktora teda mi akosi nesadla... :/

AdnavCosti

Caute babule, po dlhsej dobe, ale predsa:
V bratislavskom Auparku ma Lamarc az 70% zlavy na podprdy a maju aj "nase" cisla. Ja som kupila rovno 2, lebo 70F sa mi tazko zhana. Vybehnite, ak si najdete cas. :-)

ZUZANA1407

ODPORUCILI MI NA KONZULTACII 390ML,ALE JA SOM CHCELA VIAC 420..TAKZE OBJEDNAJU OBOJE A UVIDIME V DEN OPRACII....OPERACIA 3 MAJA...SUPER.....

Zuz_

Mia24

Ahoj,
u koho si si davala robit prsia? ja som tiez mala, chuda..:) a idem na konzultaciu k Cervenovi.

Dakujem za odpoved ;-)

maminka81

silviklh - mam po konzultácii, trafila som super na 1 krat...dakujem pekne
baby - mna sa dnes dr na konzultácii ani nepýtal či som bola operovaná ap... iba sa opýtal s čím som prišla, vravela som prsia, chcem aby vyzerali čo najprirodzenejšie, plnšie... lebo mam len zvednuté... vraj podla neho dvojky, podla mna jednotky... a hned povedal okruhle 300ml...nič viac..toť vsjo... ja že či radšej nie anatomy lebo z tých guľatých mam strach, nechcem gule ap...ale že vraj vyplniť... guľatými... cez pazuchu...
baby a termín...až na január...fnuk...

silviklh

ZUZANA a ako??

korki,neboj nedomylila,ona chcela ako v BB dalej a to som jej vysvetlila dost podrobne.
ja len poznam cestu cez PD.ale to je jedno,islo o BB