Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

AdnavCost - to ako že mali ti dať 300ml, či? aku maš výšku ak chcem vedieť a koľkatky si si davala, a aka je to real veľkosť teraz?

maminka81

jooj baby, ako Vám v dobrom závidim, že jedna po a druha čoskoro, ja budem ešte dlho čakať :( len dufam že sa im niektora uvolni do januara a stane sa zazrak a zavolaju mi že možem skor... lebo ja som teraz ešte 2 mesiace doma a potom už do prace :(

AdnavCosti

maminka
Mala som podobne poziadavky ako ty, na hrudi dve "placky" /ved aj v galerke vidiet ten otras pred/ a teraz by som brala aj vacsie :-)
Vladka
No predstav si ze 70F. Skusala som aj Eckove, ale tie mi liezli von z podprdy...nie ze by som sa stazovala, len som bola veeeelmi rada, ze som nasla pekne a hlavne Fkove a este k tomu - jedna bola zlacnena z povodnych 90€ na 15!!!! Tak nekup to :-)

silviklh

vladka19,treba poskytnut domov nejakemu utulacikovi a nepodporovat tychto mnozitelov.asi si povedali,ze ved fenka musi mat steniatka,co je totalna pi.ovina...no comment..ale toto je len slaby odvar...