Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

adnav cosi
aho ako si spokojná s priebehom operácie ako aj so starostlivosťou lekárova sestričiek? Tiež som objednaná na 6. mája dr. marsalovi a zaujímalo by ma čo a ako .

martinka54

kleopatra
ja mam po reopke 9 alebo 10 tyzdnov uz to neratam. mne sa nezdaju velike. podprsenky nosim 75E, 75DD a mam aj 75F.

silviklh

vladka19,ja mam doma AJ psa :-)) "pracujem" v OZ,hladame vyhodenym a tyraným psíkom nové domovy,viem toho vela aj o takych,ako si tu dala ten odkaz (ako so mpovedala,to je ale este NIC) preto som tak reagovala.

maminka81

AdnavCost - fuu že F veľkosť... a mne prečo potom nechcel dat anatomy? ked tebe sa dali... a mne spominal že budem mať potom take menšie C. (s čím som akože spokojna aj tak, teraz mam vechte...a nijake ).. a to 300 ml a ty 330 a F ? hm... a koľko Vážiš? nemohla by si mi poslať prosim na mail cca fotky pred a po? teda nechcem otravovať ale fakt si neviem predstaviť ako budu moje prsia vyzerat ... :(

AdnavCosti

maminka
Ja som predne taka "velka" ako ty, mam 330ml anatom pod sval.
ALE: ono to zalezi od mnohych faktorov, ake budes mat vysledne prsia. Podla toto, aky mas napr. hruby prsny sval, aku mas zlazu...ono sa to vsetko nakoniec "scita", takze riadit sa len podla mililitrov nie je smerodajne. Som dva mesiace po opke a v skutocnosti bez podprdy sa mi vobec nezdaju take velke, ked kupujem 70F tak ale asi su :-)

maminka81

a do galerky som sa ešte nedostala :( takže si ani neviem predstaviť ako prsia okruhle - 300 ml aj v real vyzeraju :(((

baby poradte kde si možem pozrieť ap..