Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

janinka
Viem, ze ti je smutno, ale ber to tak, ze tu vsetky riesime len "nepodstatne" veci okolo silikonu...tie nase "problemy" sa daju stale opravit, doladit...myslim, ze je nam vsetkym jasne, ze ludia, kt. su vazne chori, by sa nad nasou nespokojnostou zacudovali. Bude to super aj u teba, hoci mozno nie na prvykrat, verim tomu.

AdnavCosti

timuska
Bude ti robit aj modelaciu, alebo len implantat; Podla toho, ako ho "poznam" sa s myslienkou modelacie u teba asi zaoberal, alebo sa mylim? Davate predpokladam Mentory, stredny profil...velkost si netrufam odhadnut ale myslim, ze viac ako 320ml ti urcite nenavrhol vzhladom na tvoj zaklad, joooj, zlaty Marsal :-)

adadka

naima21,

ja budem mať 300/350 ml, stredný a vysoký profil. Na jednom mi bude znižovať aj podprsnú ryhu. Zapísal si ešte dve možné varianty /ale tie si nepamatám/ že sa rozhodne priamo na sale.

AdnavCosti

timuska
Bol a stale aj je uplne super!!! Maximalna spokojnost u mna pred, pocas aj po opke. Drzim ti prsty, robi pekne, prirodzene prsia.

AdnavCosti

vladka
Neviem sa ÖpekneÖ odfotit sama a polovicka chodi z prace vecer, t.j. s bleskom a to je take...hmmm..o nicom. Velmi som spokojna, takze chcem, aby to bolo aj vidiet na fotkach. Hmmm...urcite ale budem posielat, postupne.

adadka

maminka,

ja síce nejdem k Červeňovi, ale mne bude moj Dr. riešiť asimetriu rôznou veľkosťou impl. a do konca mám jedno prsko viac vystúpené "do predu" a preto bude mať jeden impl. aj iný profil.