Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

barbora10

Ahoj, ty si si vtedy kupil atie bieliace pasiky na zuby?? Lebo uvazujem.. A nahodou ako odbornicka na vsetko nepoznas nieco fakt ucinne na celulitidu?? :)

janika24

Vladka

joj ved kvoli tomu som si davala silikony aby som sa uz tych vypchavok zbavila, a zase ach:)

vtedy na poslednej kontrole čo som bola 6 tt o op ,čo aj zistili ten problem,tak mi hned vraveli ze nebudem nic platit,tak dufam ze to tak aj ostane.Nerada by som za nieco platila ked to nebola moja chyba.Ja mam ist este v juni na kontrolu,to uz budu 4 mesiace po op.A potom uvidim ze co dalej.Aj manzel vravel aby som tam dnes volala,ale nejak ma ta zlost presla,tak som to nechala tak.To iba vcera vecer som taku kvoli tomu depku dostala.Ja som mala chut ist tam nabuduci tyzden a povedat aby ma hned operovali a opravili mi to,hlavne ked na seba kuknem a hned ma prepadne taka depka:)
Ale ty ich mas teraz velmi pekne urobene.Mozno nejake chybicky tam vidis ale na fotke to nie je vidno,cize vyzeraju super.

sisa20

baby mate niektore implantaty znacky POLYTECH?? lebo tu pisete o vseliakych len o tychto nie....doktor mi povedal ze mi da tie a ja neviem ci je medzi tymi znackami nejaky rozdiel

janika24

Adnavcosti

tak to mas pravdu, ze su ludia ,ktori maju horsie problemy.Ale ked sa pozriem stale do zrkadla tak si aj poplacem nad tym ze som sa tesila a tak to dopadlo.A ked si predstavim ze mam este cakat do jesene. Ach jaj:(
Ale ďakujem za povzbudenie:)

Vladka aj tebe ďakujem a asi naozaj mozme byt stastne ze po tych dvoch kojeni mame aspon ake take prsia.No stve ma to ze to na prvykrat nevyslo:( A musim na opravu.Keby to aspon tak nebolo vidno v plavkach .Ved ja si neviem predstavit ci vôbec pojdem v lete k vode.Pretoze to vyzera hrozne.No nejak to leto musim prezit.Ja som tiez dnes mala chut volat do Chirmedu,ale potom ma to preslo,lebo aj tak by mi asi povedali ze musim cakat tych 6 mesiacov.Tak budem cakat co mi ine ostava:(

Luxury

maminka81, zaujimave, co som si precitala o tvojej asymetrii, lebo ja som tiez mala asymetriu po kojeni...mne dr. navrhol hned rozdielne implantaty a musim povedat, ze bradavky mam v rovnakej vyske
spytala som sa, ci mi nemoze dat rovnake implose,povedal ze moze, ale ze mam ratat potom s tou istou asymetriou...
tak neviem