Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

zuzana 1407
..no suuuuper dobre si dopadla a kde si bola vlastne? uz to nestiham pamatat kto kde a super termin sak to uz je cochvila :)))

maminka81
no to aj ja tak presne, rychla konzultacka, len zakladne udaje a ostatne nechal na dalsieho mladeho co tam bol s nim, ten dovysvetloval,zodpovedal otazky a tie gulate lebo vyplnit :)a neboj termin pride aj skor, nieco sa uvolni..mozno sa nenazdas a v maji to budes mat za sebou :)))nesadla sestricka? ja som tam mala vtedy dve a boli v pohode :)

Luxury

sisa20, doktor je ok, ma profesionalny pristup, celkom je vtipny, sympaticky, v pohode podla mna... o vzsledku zatial neviem vela povedat, kedze som prelepena, ale asi to bude dobre, dam vediet ked ma odlepi :) nechcem este nic hovorit, ale zatial som spokojna, rpsia urcite vyzeraju uplne prirodzene...zrovnaval mi asymetriu,tak snad sa mu to podarilo :)bradavky su zatial na jednej urovni a zda sa mi ze aj podprsna ryha je rovnaka....

Luxury

vladka, dakujem:) ved ja stale hovorim, ze ich mam uplne prirodzene, akoby som ani silkace nemala...:)

btw. mam jeden problem, pobolieva ma akokeby v rane,ale iba na malom kusku, nie cela, este som prelepena, tak si to tam nevidim, a neviem ci mi netlaci podprda na tu ranu, zacalo sa to vcera, dala som si tam vatu,cez den som to necitila,prestalo a teraz znova zacalo...nestalo sa to niektorej? snad nemam tu kontrakturu alebo infekciu :(

janika24

Vladka,

ved oni mi to aj vraveli ze mozno dovtedy klesne a ani ja sama nebudem chciet potom reopku.Ale urcite tam budem v pondelok volat.Potom dam info:)

Dakujem:)

sisa20

Luxury,no aj ja idem k dr trskovi :)a ak sa ta mozem spytat bola si spokojna snim? a hlavne s vysledkom? ja mam zatial z neho velmi dobry pocit

janika24

Vladka a v sprave mam napisane Dual plane III a vkladane pod sval
Ale pod lavym prsnikom si citim implantat,po pravym nie kedze ten mi ide pomaly az ku klucnej kosti:)

janika24

Vladka

ked ja som taka blba,doma sa zozieram a kvoli tomu revem ale asi tam fakt v pondelok zavolam,lebo nechcem cakat tak dlho,ved leto je pred nami tak chcem nejak vyzerat,ked sme uz tolke peniaze zato vyhodili nie?

Tak ja tam zavolam a objednam sa u nich.A uvidim ako to dopadne.Či ma odbiju s tym ze budem musiet cakat do jesene alebo ma zoberu na reopku hned.