Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

mamula - mňe ten mladý ani dr..čo tam bol s dr červenom ani nič nevravel..iba sa celý čas kukal a usmieval..nič viac.. a to že mi dá guľate to povedal hned on dr..aj ked som sa pýtala viac na anatomy... :) iba ja som chcela čo najmenšie..myslim aby nebolo vidieť že mam umele..a dr vravel 300 potom že ked moc chcem že teda aj 280 ale že menej isto nie, ale že on by určite nechal aj tie 300 že tam bude min.rozmer..a iba na to ten dr..na mna kukal a prikivoval že tie 300 radšej... a sestrička..no ta všetko len hrrrr mala som kopu otázok..dr mi napr povedal že predoperačne čo chcem robiť tam nie je problem že nech dohodnem so sestričkou ap.. ta o tom nechcela ani počuť... alebo dr som vravela že by som tam po opke chcela byt 2 dni lebo ja som kedysi mala po jednej operacii problemy na druhý den, hematom ap..tak ja mam najväčší strach čo bude po opke a preto som chcela že radšej pre moj väčší klud tam byt 2 dni a sestrička zas že ie len 1 den, potom višiel dr...a že čo.. tak zrazu mi napisala sestrička 2 dni a tak... no neviem... taký rýchli ristup z jej strany všetko hrrr ap.. a na termin mi sestrička ukazala tabuľu kde mala take čo chcu skor a ta bola skoro plna bab čo chcu skor tak asi tn termin skor nebude... vraj maj ma celý potvrdený a že ak sa edna aj uvolni ap tabuľa je plnaaa ap... takže tak..moje pocity...

maminka81

luxury- no aj mne je to divne... normalne som v pomykove,ked toto povedal červeň... že rovnake a pozdiel v prsníkoch mam o dost väčší podla mn, teraz ked mam B podprdu..v jednej prsnik mam a v druhom košiku nie..normalne medzera... kde si bola ty na opku? normalne rozmýšľam či ist znova sa objednať k nemu na konzltáciu, alebo k niekomu inému?

maminka81

adnav - dakujem ti veľmi pekne, ja mam ale o čosi menší zalad, ale tvar podobny a teda môžem povedať že ich maš nááádheeerneee... fakt klobuk dolu, krása, a podľa foto sa ani nezdaju take obrovské.. a aký maš profil? anatomy či okruhle? mne ako som písala chce dať okruhle 300 pod pazuchou vkladať a pod sval...
ale ja chcem tvar prsníka kvapkovy ...a bojim sa pri okruhlych ten tvar nebudem mat :(

si4si

timuska

tak este raz ti pisem ze mail som ti poslala a som zvedava ako dopadla kamoska na konzultacii ona tusim bola u Bakosa pravda?

manula

maminka81
este nieco,moc ti to nepomoze porovnavat si rovnake implantaty co sa tyka ml..lebo aj keby si s nejakou dievcinou indeticka uplne, na kazdej aj rovnake implose budu vyzerat inak :)

Nelina27

maminka81 no mas pravdu, dnes tam bola nejaka ina sestricka, nebola velmi mila a tusim mala naponahlo, mna len tak hnala, tiez ma vybavil ten mlady doktor, ja som pozdravila doktora len medzi dverami.... neviete ako sa vola ta mila sestricka co s nim chodi do Pezinka ked tam operuju?