Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

timuska
Zober si nieco na styl domaceho oblecenia /teplaky a bundu na zips/ a papuce - ja som sa prechadzala hodinu po prebrati a papuce som si zabudla doma, je tam dlazba, tak je to v papuciach lepsie. Vezmi si nieco na pitie /hoci mi samozrejme nukali aj oni/, ja som mala Colu, echtovnu cukrovu :-) - po narkoze mi super padla. Operoval ma tiez rano, vecer o siestej som sla s mojou polovickou prec. Sestricky suprove, rozpravali sa so mnou skoro celu dobu po prebrati - rozobrali sme vsetko mozne :-)

AdnavCosti

maminka
Dakujem, poslala som ti ine fotky, ako mam v galerke - tie boli 2 tyzdne po opke, este "nie moje", :-)
Prirodzeny, kvapkovity tvar sa da dosiahnut aj gulatymi, to je pravda, je tu viacero dievcat, kt. sa tiez pacia viac prirodzene prska, nie "gulky" a maju pritom gulaty implantat. Ale ver mi aj to, ze cim dlhsie budes ficat tu na fore, tym viac budes sama pochybovat o tom, co vlastne chces... Tak len zotrvaj vo svojom rozhodnuti.

zuzi16

luxury

tak čítam, že si bola u Tršku...spokojná??

ja idem v pondelok na o pku k nemu, tak ma to len tak zaujíma, či bolo všetko ooka..mám tam byť už na štvrť na osem, čiže idem prvá..ani sa nebojím, len som taká plná očakávania, tak mi niečo popíš...

a babule držte mi v PONDELOK palečky, jo????

xexenka

silviklh

ano zijem :) obcas sem zbehnem aspon cosi precitat, ale vsetko nie je mozne :)
teraz budem mat chvilku pauzu, tak sa tu objavim castejsie...

postrehla som, ze sa ti to uz krati, na konci mesiaca, vsak? :D

Tedy

maminka81,
ja mam taky nazor,ze ked mas raz predstavu,ze naturalny look,tak si za tym stoj a nedavaj sa nahovorit na gulate silikony a co sa tyka velkosti,moja dcera mala tiez jeden prsnik mensi tak jej dal 320ml a 300ml,myslim si ze ked sa to da preco by to doktor takto neporiesil,ze jeden mensi a jeden vacsi implos.

timuska

adnav costi
Máš pravdu dr. marsal mi bude robiť aj modeláciu aj inplantáty v jednej operácii. Navrhol mi 300ml, ale ináč som z neho mala super dojem bol milý ochotne mi odpovedal na všetko čo som chcela vedieť. Mala som z neho perfektný dojem tak ako aj z dr. maďara obaja milý ochotný a príjemný. Tam vlastne ako som bola na konzultácii c tej abbulkancii tam je aj operačná sála a izby? A koľkopostelové sú izby ako to tam vyzerá popíš mi trošku ako to prebiehalo, mali by ma operovať ráno o deviatej a domov by som mohla ísť už večer alebo až na druhý deň ráno? čo si si zo sebou niesla keď si šla na operáciu? lebo niekto tu písal že si nemuseli brať ani nočnú košelu ani papuče.
Čo sa týka kámošky čo bola na konzultácii povedal jej že okiaľ jej mlieko netečie samovolne tak ju zoperujú ale nebola nadšená ako z lekára že mala dobrý dojem ale celkovo sa rozhodla že pôjde ešte na konzultáciu tomuto dr. marsalovi. Povedali jej cenu 2900 € čo je o 600€ viac ako vypočítali mne. Na to že tie kliniky sú od seba vzdialené nejakých 500 metrovv tak cena je o dosť vyžšia, hneď jej vypočítali aj termín ktorý jej dali na 11. mája ale povedala že zavolá a odriekne to. Ináč za konzultáciu nič neplatila čo som bola prekvapená ale rovno jej šupli do rúk zmluvu o operácii. Len neviem či jej to nedajú k úhrade potom keď zavola a odriekne operáciu. Lebo niekde to robia aj tak že keď ide nakoniec žena na operáciu tak konzultáciu odpočítajú....

poharvody

ahojte dievcata, by som sa chcela opytat ako je to so sexom a silikonmi. ci je tam nejake obmedzenie alebo je to presne take ako pred tym:) dakujem

zonda

maminka81,

dr. Cerven bezne riesi asymetriu vlozenim implantatov roznych velkosti. Ak Ti to nenavrhol, nie preto, ze by este na tento "revolucny" napad neprisiel, ale asi to v Tvojom pripade skutocne nie je vhodne :-)

Co sa anatomov tyka, dava v mnohych pripadoch aj take a dokonca ich sam navrhne prvy, ak vidi taky pripad, ze su vhodnejsie. Ak Ti navrhol okruhle, asi mas vrchnu cast prsnika prilis "prazdnu". Ved ked dostanes pristup do galerky, uvidis, ako vyzeraju prsia s gulatym aj anatom.implantatom a mozes to este zmenit.
Ten zoznam cakateliek - nezlakni sa ho, urcite sa dostanes podstatne skor ako v januari.
A sestricka to bola ktora? Taka silnejsia, trosku viac primalovana? Lebo taka tam raz bola, posobila na mna ako taky general trochu, ale nakoniec bola aj tak fajn, no a ostatne ani nehovorim, tie su super :-)

Luxury

maminka81 - ja som bola u dr. Tršku v SNOPE, neviem ci to nie je daleko...ale skus ist este na jednu konzultacku...je normalne ze obehas viac doktorov
Ja som sa vtedy vyslovene pytala, ze co keby mi dal rovnake implose a on ze vlastne sa tym nic nezmeni....
tu vidis ze babam navhli aj rozdielne profily, nie len velkost...
ja som mala jedno prsko mensie /rozdiel v ryhe bol cca 2-3mm/ a malo troska iny tvar /tvar sa nezmenil po op, ale skorigovala sa ryha a velkostne su rovnake
skus ist este k inemu dr., aby si mala klud...