Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

maminka81,
presne chapem tvoje pocity, tiez som za prirodzeny look a nechcem gulate bomby..aj ked mam cervenom navrhnute gulate,ale asi vie co robi..tiez potrebujem hore vyplnit tak preto mi navrhol,mozno by to v anatomoch ani dobre nevyzeralo..ale to ani ja neviem posudit a dobre ti poradit, budes mat v tom riadny chaos,lebo kazda ti tu moze poradit inak, ale podla mna ty sama vycitis, co chces a ku komu by si sla..vyskusaj este urcite niekoho ineho..ja mam plan tiez ist napr este k dr Fabrymu co mi povie a tam je konzultacia zadarmo,mozes aj ty vyskusat robil aj mojim dvom kamoskam jednej anatomy a ma ich dokonale ,ale predtym mala gulate a druhej gulate a tiez ich ma krasne ...inak aj moja sestra ma gulate a vobec to nie su dve gule..zalezi fakt od prs a velkosti ako to bude posobit na tej postave..no a sestra tiez planuje ked bude menit za par rokov tak da anatomy..tak ako moja kamoska, vtedy to uz je vyplnene a mozno preto tie anatomy teraz na nej tak krasne ukazali...takze daj hlavne na svoje pocity...drzim palce ..:) a co sa tyka roznych velkosti, tiez si myslim, ze keby bolo treba cerven ti da rozne implantaty :)

Luxury

maminka, ja nie som odbornik, takze ti tazko nato poviem, ale skus ist pre istotu aj k inemu dr., uvidis, co ti povie a porovnas, v tomto pripade radsej 100x meraj a raz rez....
to neznamena, ze ked tu na fore vsetci vychvaluju Cervena alebo Trsku, ze to tak aj je, je X dalsich zien, ktore tam idu a nechodia sem a nemusia byt spokojne...proste ked sa ti to nezda,chod inde...ak povie to iste,mas to jednoduche, ak nieco ine, tak pytaj vysvetlenie od oboch alebo chod k dalsiemu :))))

co sa tuka galerie - posli fotku svojich prsiek na e.uhrinova@gmail.com, potom ti pride mailom link galerky a meno s heslom do galerky

maminka81

baby dakujem za rady ap, fakt čím viac tu čítam tým viac som v pomykove... proste chcem aby moje prsia vyzerali čo najprirodzenejšie a neviem nebude blbé isť znova k červeňovi na konzultáciu či mi odhadol spravnu veľkosť a tvar? či to nie je blbé predsa je len odborník a pridem tam že spochybnujem ako keby
a asi pojdem samozrejme aj k inemu rozmýšľam aj k dr trškovi sa objednať..

zonda - a ano vravela som mu veľa krat a prizvukovala že chcem prirodzene a on aj tak že okruhle asi aby vyplnil a povedal že budem mať pekný dekolt
ja sa baby len bojím aby ten dekolt nebol z tých okruhlych taký boom okruhly a on že aj ten okruhly sa da tvarovať a že aj naň posobí gravitácia...
ale najviac sa bojim toho že mam jeden menší a jeden väčší prsník a rovnake silikony, a vravel že keby dal druhý väčší že by neboli rovnako vysoko bradavky ... čomu nerozumiem kedže kočky tu maju v pohode,,, je možné že ten väčší prsník mi vlastne vyplní a ten druhý menší sa proste bude musieť napnuť do rovnakej veľkosti a tým docieli rovnaký vzhľad? lebo na tom malom prsníku nemá moc čo vyplniť
a ako sa dostanem do tej galerky aby som sa mohla pozrieť či aj okruhle implant. vytvoria prirodzený tvar ?

Luxury

Zuzi 16, no ja zatial nemam jedneho kriveho slovka, naozaj, ale zas nie som typ, ktory vychvaluje do aleluja, kazdy ma svoj nazor...ja som bola spokojna do maxima, co sa tyka pristupu doktora a kliniky a ineho, nemam k tomu co povedat, k prskam zatial nemam vela co, vyzera to dobre, ale este som oblepena a trpnem co a ako...zajtra idem na stichy, tak uvidim co povie dr., pod jednym prskom na v jednom miestecku troska pobolieva...
Drzim ti zajtra palce, bud v klude a neboj sa! bude to super, uvidis :)
ak mas nejake otazky, pytaj sa